Assassin's Creed -elokuvaan mukaan lisää näyttelijätähtiä / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed -elokuvaan mukaan lisää näyttelijätähtiä

3.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Assassin's Creed -elokuvaan mukaan lisää näyttelijätähtiä

Ensi vuonna ensi-iltansa saavan Assassin's Creed -elokuvan näyttelijäkaartia on vahvistettu jälleen uusin nimin.

Elokuvasivusto Deadline Hollywoodin raportin mukaan elokuvaan on juuri kiinnitetty pitkän linjan tähdet Jeremy Irons ja Brendan Gleeson. Irons ja Gleeson näyttelevät kukin näillä näkymin leffan päätähtien, Michael Fassbenderin ja Marion Cotillardin, hahmojen isiä.

Oscar-palkittu Irons on nähty ahkeraan sekä valkokankaalla että pienemmällä ruudulla jo 80-luvulta lähtien. Viime vuosina mies on tähdittänyt muun muassa Suomessakin pyörinyttä Borgiat, maan ja taivaan valtiaat -sarjaa sekä Yöjuna Lissaboniin -rainaa, mutta pelaajat saattavat muistaa Ironsin parhaiten vuoden 2000 Dungeons & Dragons -elokuvasta. Mies näyttelee myös vanhaa kunnon Alfred-hovimestaria ensi kevään Batman v Supermanissa.

Gleeson puolestaan on tullut tutuksi muun muassa Harry Potterin Alastor "Villisilmä" Vauhkomielenä ja Tom Cruisen Edge of Tomorrow -toimintapläjäyksen ikävänä kenraali Brighamina. Mies on tehnyt sivurooleja myös muun muassa 28 Days Later -zombielokuvassa sekä Beowulf-animaatiossa. 

Elokuvan kuvaukset pyörähtivät käyntiin jo syyskuun alussa, ja näillä näkymin raina saapuu teattereihin 21. joulukuuta 2016 ainakin Yhdysvalloissa.

Lähde: Deadline Hollywood, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Gleesonin irkkufilmejä tullut sattumoisin katsottua nyt paljon, huippunäyttelijä kyllä. Kaiken kaikkiaan vakuuttava näyttelijäkaarti!

Käyttäjän Tonska94 kuva
Tonska94

I'm afraid.... Maybe these actors.... Nope still afraid.

Käyttäjän PureBattery kuva
PureBattery

Tällä kastilla uskaltaa jo odottaa todella hyvää elokuvaa, vaikkei pysyisikään uskollisena itse pelisarjalle. Jännittävää!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Michael Fassbender on kyllä hyvä näyttelijä, mutta jos kässäri on roskaa eikä ohjaaja osaa niin tuskin hän tai muutkaan näyttelijät voivat leffaa pelastaa. Täytyy kuitenkin toivoa parasta!

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Jospa tämä nyt sitten onnistuisi.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hyviä näyttelijöitä mutta veikkaan silti että käy perinteiset ja tulee paska pelileffa.