Assassin's Creed -elokuvan liput jo ennakkotilattavissa – lisäsisältöäkin saatavilla / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed -elokuvan liput jo ennakkotilattavissa – lisäsisältöäkin saatavilla

11.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
13
Assassin's Creed -elokuvan liput jo ennakkotilattavissa – lisäsisältöäkin luvass

Ubisoft näyttäisi tehneen surullisen kuuluisat ubisoftit Assassin's Creed -elokuvansa kohdalla.

Rainan liput ovat nimittäin jo ennakkotilattavissa rapakon takana, vaikka elokuva ilmestyy vasta joulukuun lopulla. VIP-leffapaketteja tarjoilevan Kernelin kanssa yhteen lyöttäytynyt Ubisoft ei toki tyydy pelkkiin lippuihin, vaan tarjolla on jos jonkinmoista valinnaista lisäsisältöä ja oheistuotetta.

Vaikka liput irtoavat Kerneliltä halvimmillaan 15 dollarin hintaan rannekellon ja käsikirjoituksen kera, voi niistä halutessaan pulittaa parhaimmillaan 1200 dollaria. Moisella sijoituksella pakettiin kääritään myös käsintehty espanjalainen varsijousi, mutta jos ajatus 1400-luvun aseistuksesta ei kutkuta, välimallin paketit tarjoavat lippujen kylkeen muun muassa T-paitaa, hupparia ja keräilyfiguuria.

Ilmeisesti ennakkotilaajia on tarkoitus hemmotella todelliseen peliteollisuushenkeen myös kulissien takaisella materiaalilla, johon tavalliset tallaajat eivät teoriassa pääse käsiksi.

Vaikka pakettien tilaus ei onnistukaan tällä hetkellä Suomesta käsin, niiden sisältöä voi tutkailla yllä olevan gallerian kautta tai vaihtoehtoisesti täältä.

Lähde: Kernel, Comic Book

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Tavallaan minusta on melko huojentavaa, että Ubisoft on näinkin vahvasti mukana elokuvan tekemisessä. Näin saattaa olla edes pieni mahdollisuus, että elokuva oikeasti kunnioittasi sarjan pelejä.

Toivottavasti elokuva ei ole julkaisupäivänä yhtä keskeneräinen kuin Ubisoftin pelit.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Toi figuuri olisi komea mun Assassins Creed kokoelmaan. Kaikki levyllä julkaistut pelit löytyy. Kaikki peleistä, mistä on julkaistu erikoisversio Suomessa löytyy kallein versio :).

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Olisin ymmärtänyt vielä +20 dollarin lisähinnan jostain t-paidasta tai pikkukrääsää sisältävästä lootasta (esim. pikku printit, kaulakoru, avaimenperä jne.), mutta c'mon 1200 DOLLARIA jostain varsijousesta?! Tai 600 dollaria jostain hiton patsaasta?!

Amerikkalaiset tuntien joku jäppinen melko varmasti ostaa useamman lipun saadaakseen vain kaikki noi rojut itelleen, rannekellosta aina huppariin ja varsijouseen. Ja mistä vetoa, että sillä varsijousella ei voi edes ampua mitään, vaan se on todellisuudessa pröystäilevän ylihintainen paperipaino.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Se maksaa ketä jaksaa...? ;P :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kas kun eivät myy lisäsisältönä elokuvan loppukohtausta tai jotain muuta osaa juonesta. Katsotaan miten se lentäisi elokuva-alalla. Veikkaan, että ei kovin hyvin, toisin kun pelialalla.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä snaketus

Kas kun eivät myy lisäsisältönä elokuvan loppukohtausta tai jotain muuta osaa juonesta. Katsotaan miten se lentäisi elokuva-alalla. Veikkaan, että ei kovin hyvin, toisin kun pelialalla.

Mainitse yksi peli joka on myynyt loppukohtauksensa _maksullisena_ lisäsisältönä? Tiedän toki että on helvetin kiva aina saivarrella, mutta jotain rajaa :D

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Ei se ole tyhmä joka tarjoaa vaan tyhmä joka maksaa

Käyttäjän Object422 kuva
Object422
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Lainaus käyttäjältä snaketusKas kun eivät myy lisäsisältönä elokuvan loppukohtausta tai jotain muuta osaa juonesta. Katsotaan miten se lentäisi elokuva-alalla. Veikkaan, että ei kovin hyvin, toisin kun pelialalla.

Mainitse yksi peli joka on myynyt loppukohtauksensa _maksullisena_ lisäsisältönä? Tiedän toki että on helvetin kiva aina saivarrella, mutta jotain rajaa

Asura's Wrath tuli ainakin ekana mieleen ja on kyllä niitä muitakin. Tietenkin tämä riippuu pitkälti loppukohtaus- sanan määritelmästä, mutta jos sillä nyt tässä tarkoitetaan, että pelin tarina ei oltu viety päätökseen, vaan dlc:ssä oli vasta ns. "True Ending", niin Asura's Wrath on yksi sellainen peli.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä Object422

Asura's Wrath tuli ainakin ekana mieleen ja on kyllä niitä muitakin. Tietenkin tämä riippuu pitkälti loppukohtaus- sanan määritelmästä, mutta jos sillä nyt tässä tarkoitetaan, että pelin tarina ei oltu viety päätökseen, vaan dlc:ssä oli vasta ns. "True Ending", niin Asura's Wrath on yksi sellainen peli.

Joo, totta. Kuten sanoit, niin vähän erilainen määritelmä oli minulla hakusessa. Kyllähän noissa sandboxeissa on useinkin tapana jatkaa tarinaa myöhemmin tarina-lisärillä, mutta ei se tarkoita mielestäni että pelin loppukohtaus (se hekuman huippu ja huipentuma), jätettäisiin pelistä pois. Yleensä nuo pelaamani tarina-lisärit ovat muutenkin olleet melko tasapaksua juujaata. Jostain syystä itselle tuli ensimmäisenä pelinä mieleen Fallout 3, jossa Broken Steel -lisärillä jatkettiin vielä tarinaa :D Taitaa myös Dying Light Following olla samaa tavaraa?

Voiko samaa verrata sitten elokuva/tv -teollisuuteen? Prison Break tv-sarja päätettiin kesken ja myöhemmin pistettiin myyntiin 1,5h mittainen 'elokuva' joka päätti tarinan. (Tässä pitää tietää, että sarja alkaa taas uudestaan, eli ei oikeasti edes päättänyt). Eikös tota voisi sanoa maksulliseksi tarina-lisäriksi, mutta ei siitä valiteta samalla tapaa. Eikä ole nimittäin ainut tv-sarja/elokuva jota on jatkettu lopettamisen jälkeen uudella maksullisella sisällöllä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En näe tässä mitään ongelmaa, niin kauan kuin elokuvat kuitenkin ovat kokonaisuuksia. Ei kukaan pakota ostamaan noita lisiä, siinä missä minun ei ole myöskään pakko ostaa jotain popcornia tai limunaatia suuhun pantavaksi. Samaan kastiinhan tuo niiden kanssa kuitenkin menee: ekstraa elokuvan ympärillä.

Huvittavaahan tuo silti on, että nämä enemmän peleissä olevat pre-order bonukset tulevat muuallekin, vaikka ihan puhtaita ennakkotilauksiahan on nimenomaan ollut muualla kuin pelimaailmassa iät ja ajat. Ja toki myös ajoittain varmasti lisäkamaakin asiakkaita houkuttelemassa mutta ei silti samoissa määrin kuin pelien kanssa.