Assassin’s Creed -elokuvan liput jo ennakkotilattavissa – lisäsisältöäkin saatavilla

Ubisoft ei pääse raidoistaan edes elokuva-alalla.

11.3.2016 08:53

Ubisoft näyttäisi tehneen surullisen kuuluisat ubisoftit Assassin’s Creed -elokuvansa kohdalla.

Rainan liput ovat nimittäin jo ennakkotilattavissa rapakon takana, vaikka elokuva ilmestyy vasta joulukuun lopulla. VIP-leffapaketteja tarjoilevan Kernelin kanssa yhteen lyöttäytynyt Ubisoft ei toki tyydy pelkkiin lippuihin, vaan tarjolla on jos jonkinmoista valinnaista lisäsisältöä ja oheistuotetta.

Vaikka liput irtoavat Kerneliltä halvimmillaan 15 dollarin hintaan rannekellon ja käsikirjoituksen kera, voi niistä halutessaan pulittaa parhaimmillaan 1200 dollaria. Moisella sijoituksella pakettiin kääritään myös käsintehty espanjalainen varsijousi, mutta jos ajatus 1400-luvun aseistuksesta ei kutkuta, välimallin paketit tarjoavat lippujen kylkeen muun muassa T-paitaa, hupparia ja keräilyfiguuria.

Ilmeisesti ennakkotilaajia on tarkoitus hemmotella todelliseen peliteollisuushenkeen myös kulissien takaisella materiaalilla, johon tavalliset tallaajat eivät teoriassa pääse käsiksi.

Vaikka pakettien tilaus ei onnistukaan tällä hetkellä Suomesta käsin, niiden sisältöä voi tutkailla yllä olevan gallerian kautta tai vaihtoehtoisesti täältä.

Lähde: Kernel, Comic Book

Lisää luettavaa