Assassin's Creed -elokuvan päätähti lähti mukaan projektiin pelaamatta pelejä / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed -elokuvan päätähti lähti mukaan projektiin pelaamatta pelejä

28.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Kuva: Getty / Dave J Hogan

Assassin's Creed -leffaa tähdittävä Michael Fassbender myöntää lähteneensä mukaan projektiin täysin sokkona.

Viihdejulkaisu Entertainment Weeklylle antamassaan tuoreessa haastattelussa Fassbender kertoo, ettei ollut koskenutkaan Assassin's Creediin tai videopeleihin juuri yleisemmälläkään tasolla ennen palkkaustaan. Heikoista kantimistaan huolimatta mies suostui rooliin, ja on sittemmin ainakin kokeillut pelisarjaa roolityötään varten.

– Olen pelannut pelejä lähinnä saadakseni käsityksen hahmoni fyysisestä puolesta, omat stunttinsa tekevä Fassbender selittää haastattelussa.

Mies vaikuttaa kuitenkin tiedostavan, kuinka korkealla Assassin's Creed -fanien odotukset saattavat olla elokuvan suhteen. Hänen mukaansa tiimi käsittää työskentelevänsä tärkeän projektin parissa, ja pelisarjaa kohdellaan kunnioituksella.

– Uskomme, että koko konsepti on hyvin erityinen ja haluamme palvella sitä parhaamme mukaan. Fanit ovat hyvin intohimoisia: he ovat pikkutarkkoja ja vaativat uskollisuutta ja historiallista yksityiskohtaisuutta, Fassbender pohtii.

20th Century Foxin Assassin's Creed -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa ainakin Yhdysvalloissa 21. joulukuuta 2016. Kuvia kulisseista voi katsastaa täältä.

Lähde: Entertainment Weekly, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näyttelijän ei minun mielestäni tarvitsekaan pelejä pelata. Menköön samalla kaavalla kuin muutkin elokuvat: kässärit luetaan ja hahmo omaksutaan. Toki fyysisen puolen vuoksi tässä tapauksessa ihan hyvä pelaillakin jonkun verran. Kuitenkin loppujen lopuksi ei ole niinkään kiinni näyttelijästä onko elokuva hyvä tai huono. Käsikirjoitus on se mistä homma lähtee ja mihin se voi jo epäonnistua. Toki näyttelykin ja/tai ohjaus voi homman pilata mutta pohja on kuitenkin muualla johon elokuva rakennetaan.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Omasta mielestäni taasen olisi hyvä että pelaa pelit, tai ainakin pelien käsikirjoituksen lukee (jos saatavilla) elokuvan käsikirjoituksen lisäksi, ihan hahmon sisäistämisen takia. Toki varsinaisen hahmon luonti on pitkälti käsikirjoittajan ja ohjaajan varassa, mutta näyttelijällä voi olla suurikin rooli hahmon määrittelyssä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kyllä nyt pitää pelejä ainakin olla nähnyt, jotta osaa liikkua esim. oikealla tavalla jne.

Käyttäjän Maketsuki kuva
Maketsuki
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Kyllä nyt pitää pelejä ainakin olla nähnyt, jotta osaa liikkua esim. oikealla tavalla jne.

Veikkaisin että siellä on kyllä ihmisiä (käsikirjoittajia jne) jotka on pelannut pelisarjan pelit viiteen kertaan läpi ja neuvoo näyttelijöitä ja muita puuhastelijoita sen mukaan. Tuskin ne jättää ainoastaan näyttelijöille vastuun kuinka heidän pitää liikkua ja elehtiä.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Kyllä nyt pitää pelejä ainakin olla nähnyt, jotta osaa liikkua esim. oikealla tavalla jne.

Ai niinku että osaa hyppiä yli talojen ja kirkontornien muutamalla loikalla tuosta vaan? Eihän pelissä liikkumisella hirveesti ole tekemistä "oikean" liikkumisen kanssa. Kun tarpeeksi lyödään rahaa tiskiin niin eiköhän näyttrlijät lähde aika moneen projektiin muksaan. Tietty ammattimies tekee taustatyönsä ja tsekkaa mistä on kyse. Olishan se nyt outoa jos peleihin ei koskis ollenkaan.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Jos tämä elokuva johonkin kaatuu, niin tuskin ainakaan Fassbenderin roolisuoritukseen, huippunäyttelijä kun on. Toivottavasti tästä tulee hyvä leffa. Itseäni ei loppujen lopuksi edes hirveästi kiinnosta, miten uskollisia ovat pelisarjalle, kunhan vain elokuva olisi hyvä. Toki kaikki onnistuneesti tehdyt "pelimäiset" kohtaukset sekä mahdolliset viittaukset pelisarjan hahmoihin ym. ovat tervetulleita.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Juoni+roolitus+tuotanto = kässäri+näyttelijät+rahoitus, nää löytyy ni onnistuu leheva ku leheva(yleensä) :D :P mutta ylilyöntejä löytyy esim. John Carter(budjetti n.260milj.) ja selkeä alilyönti Masters of the universe(n. 22milj. Mutta siihenkin aikaan toki suuri summa), molemmat mielestäni hyviä elokuvia(Masters edelleenkin yksi suosikeistani!) vaikkakin J.Carter kärsi mielestäni huonosta juonesta/käsikirjoituksesta johon pohjaan yleisökadon kun taasen legendaarisilla onelinereilla varustetun Mastersin kun tietää hieman taustaa niin kärsi pahoista rahoitusongelmista(with cannon you...can't & thanks Mattel) niin loppu kaksintaistelukin laitettu ohjaaja Gary Goddardin omasta pussista. Tämähän ei liity varsinaisesti mitenkään peleihin mutta pohjaa minun mielipiteeni siihen että mikseivät ne muutkaan lehevat kuin pelilehevat aina onnistu. Joten kiitos ja anteeksi! :P :D

Käyttäjän NikoDeus kuva
NikoDeus

Deleted comment