Assassin's Creed II on jo kymmenvuotias – kuuntele nyt joukko ennen julkaisemattomia kappaleita / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed II on jo kymmenvuotias – kuuntele nyt joukko ennen julkaisemattomia kappaleita

21.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Jesper Kyd, Assassin's Creed, Assassin's Creed II, musiikki, sävellys, säveltäjä, Ubisoft,

Jo reilut kymmenen vuotta on ehtinyt kulua siitä, kun Assassin's Creed II saapui kauppoihin. Marraskuun 17. päivä 2009 julkaistua peliä on muistellut erityisesti sen säveltäjä Jesper Kyd, joka keräsi pyöreiden päivän kunniaksi yhteen Soundcloud-sivuilleen kokoelman ennen julkaisemattomia Assassin's Creed II -kappaleita.

Kokoelma koostuu kaikkiaan 17 eri biisistä ja tarjoaa kuultavaksi sekä vaihtoehtoisia versioita jo kuullusta musiikista että myös uudempiakin tuttavuuksia. Kuunneltavaa setissä piisaa reilun puolen tunnin edestä.

Tanskasta kotoisin oleva Kyd loi Assassin's Creed -sarjaan musiikkia aina sen ensimmäisestä pelistä Revelations-osaan saakka. Mies on työskennellyt vuosien varrella toki monien muidenkin tunnettujen sarjojen, kuten Hitmanin, Borderlandsin, Darksidersin ja State of Decayn, parissa.

Lähde: Jesper Kyd (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Yksi muistorikkaimpia pelejä itselle. Soundtrackiä tuli kuunneltua niin paljon ja pitkään aikoinaan.. Ja miten ihmeessä näin hyviä biisejä jätettiin pois? Ainakin muutama eka listassa kuulostaa erinomaisilta. Tosin paljon samanlaisia elementtejä kuin julkaistuissa biiseissäkin.