Assassin's Creed III palaa maaliskuun lopulla – näin se on muuttunut graafisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed III palaa maaliskuun lopulla – näin se on muuttunut graafisesti

6.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Assassin's Creed III Remastered julkaistaan 29. maaliskuuta Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä, Ubisoft on vahvistanut.

Paketti mahduttaa sisäänsä Assassin's Creed III -pääseikkailun, kaiken sen saaman yksinpeli´keskeisen lisäsisällön sekä myös Vitalta alunperin tutun Assassin's Creed Liberationin. Molemmat pelit ovat saaneet graafisia parannuksia ja hiottu samalla tuoreempaan kuosiin myös mekaanisesti.

Graafisia ehostuksia voi kummastella tuoreella trailerilla.

Assassin's Creed III Remastered kuuluu osaksi Assassin's Creed Odysseyn kausikorttia, minkä lisäksi se ilmestyy kyllä myyntiin erikseenkin. Mahdollisesta Switch-versiosta on myös nähty merkkejä, mutta toistaiseksi sitä ei ole vahvistettu virallisesti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Liberation on kyllä julkaistu Vitalle ei PSP:lle :). Onko fyysisestä versiosta tietoa?

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Onneksi en ole pelannut tätä aikaisemmin, ei haittaa valaistuksen ja yleisen tunnelman muutos.
Miksi tämmöset remasterit ovat edes hyväksyttäviä?

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Nyt kun AC3 saadaan nykygenille niin ainut sarjan peli joka puuttuu on ykkönen. Ennustan remakea vielä tämän genin aikana eli parin vuoden sisään.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Hyvältä näyttää, olen varmaan ainoa AC fani joka pitää AC3 sarjan parhaana osana.

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

AC 3 oli kyllä pettymysten pettyymys. Oli viimeinen peli mistä ostin Collectors Editionin, koska pelin pelatuani iso laatikko vain muistutti pettymyksestä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kolmonen oli juuri se, jonka jälkeen lähti viimeinenki halu maksaa sarjan peleistä täyttä hintaa. Tästä pelistä löytyy juuri se pusikkoreitti-esimerkki, eli asiat on suunniteltu juuri tietyllä tapaa tehtäväksi. Mikä open world se on?

Onneksi myöhemmät pelit (ostin alesta) paransivat ja Origins on jo oikeasti seuraava askel koko sarjalle. Odysseykin jo löytyy kun sai 21 eurolla mutta en ole ehtinyt vielä aloittaa sitä eeposta.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Oli tämä parempi kuin Ezio-trilogia, hahmot ja tarina on siihen verrattuna ihan hyviä. Toisaalta feature creep painaa tässä vaiheessa sarjaa pahasti päälle. Peliin on yksinkertaisesti tungettu liikaa sekalaista höttöä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Kolmonen on sarjan paras peli. Tykkäsin todella paljon joten hyvä kun remasteroivat.

Käyttäjän Fortzon kuva
Fortzon

Voi ehkä johtua siitä että AC3 on vasta 7 vuotta vanha, mutten itse näe tuossa muuta kuin vähän valaistuksen parantelua ja filterin lisäämisen traileria varten.

Toivottavasti Ubisoft seuraavaksi julkaisee remasterin AC 1:stä tai jostain Ezio-pelistä (2, Brotherhood, Revelations). Ja ei, Ezio Trilogy, joka julkaistiin vain PS4:lle ja Xonelle, ei ole kunnon remaster vaan Ubisoft laiskana vain toi PC-grafiikat konsoleille.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Eniten hajottaa se triggerisormi paskana pelaaminen. Tää oli ihan hyvä peli mut tässä osassa jo oikeasti teki mieli teippaa juokusnappiliipasin teipillä pohjaan. Myös se vitutti ettei salamurhaaja vieläkään osannut mennä kyykkyyn.

Nostoja