Assassin’s Creed -kronikoita ja klassinen Crazy Taxi – tässä Games with Gold -pelit helmikuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin’s Creed -kronikoita ja klassinen Crazy Taxi – tässä Games with Gold -pelit helmikuulle

25.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Microsoft on vahvistanut Xbox Liven kultajäsenille tarjottavat Games with Gold -pelit helmikuun osalta. Vuoden lyhyin kuukausi menee hieman kevyeämmällä vaihteella sen suurempien nimien koostuessa Crazy Taxista ja pienemmästä Assassin's Creed -seikkailusta.

Helmikuun Games with Gold -aikataulu on seuraava:

  • Xbox One :Shadow Warrior (1.-28.2.)
  • Xbox One: Assassin's Creed Chronicles: India (16.2-15.3.)
  • Xbox 360: Split/Second (1.-15.2.)
  • Xbox 360: Crazy Taxi (16.-28.2.)

Vielä kirjoitushetkellä lunastamassa ehtii käydä Zombin, The Incredible Adventures of Van Helsing III:n ja Army of Twon.

Oikaisu: Uutisessa mainittiin alunperin virheellisesti Assassin's Creed Chronicles: Chinan olevan osa helmikuun tarjontaa. Oikeasti kyseessä on sen Assassin's Creed Chronicles: India.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Shadow Warrioria olen Doomin jälkeen vähän vilkuillut, sillä Doom iski perinteisen räiskintänsä osalta täysin napakymppiin. SW vaikuttaa samalla lailla ylilyödyltä ja nopeatempoiselta mätöltä. Voisi raivata aikaa testata.

AC: Chronicles tuli joskus ostettua ja pelailtua. Ihan jees mutta ei yllä lähellekään esim. loistavaa Mark of the Ninjaa.

Crazy Taxin muistan kolikkopelihallista, jossa se vaikutti niiiiin siistiltä. Myöhemmin kun tuota on katsellut niin ei nostata oikein mitään fiiliksiä. Jotain demoa taisin testatakin ja ei ollut oikein ajomalli mieleen.

Split/Second... Nääh.

EDIT: WTF, tuossa AC:Chroniclesissa ei ole kuin tuo India. Itse ostin nimenomaan sen pelin nimeltä AC:Chronicles, jossa oli kolme peliä: Russia, India ja China. Tai okei, taisi siinä joku "triple pack" olla nimessä. No, silti, sietäisi olla kaikki samalla.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Split/Secondille kannattaa antaa mahdollisuus. Mukavaa päristelyä, eikä ole pitkä peli.

Käyttäjän tre_one kuva
tre_one

AC chronicles China on jo jaeltu aiemmin (syyskuu 2016) tulisipa muitakin jo jaeltuja pelejä uudelleen. Jossain vaiheessa ne "uudet" pelit loppuvat kuitenkin. Split/second kiinostaa kyllä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus tre_one

AC chronicles China on jo jaeltu aiemmin (syyskuu 2016) tulisipa muitakin jo jaeltuja pelejä uudelleen.

Siellä mitään tuplia ole. Tuo "India" on eri peli kuin "China" ja löytyy vielä myös "Russia". Myydään myös samassa paketissa levyllä. Opettele edes valittamaan, jos täytyy, sillä enemmän olisi aihetta kritisoida sitä ettei ole kaikki kerralla.

Käyttäjän tre_one kuva
tre_one

Pahoittelut vain itsellesi jos et lukea osaa. Kommentoin vain tuon kirjoitetun tekstin perusteella jossa mainitaan China ei India. En katsonut videota, ehkä olisi pitänyt mutta oletan että uutisen kirjoittaja tietää mistä puhuu. Kiitos silti kommentistasi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus tre_one

Pahoittelut vain itsellesi jos et lukea osaa. Kommentoin vain tuon kirjoitetun tekstin perusteella jossa mainitaan China ei India. En katsonut videota, ehkä olisi pitänyt mutta oletan että uutisen kirjoittaja tietää mistä puhuu. Kiitos silti kommentistasi.

Kommenttisi nimenomaan luin ja huomasin siinä huomautettavaa. Minullakin ensin kyllä meni ohi se, ettei tuo ollut se kaikki kolme sisältävä paketti.

Käyttäjän tre_one kuva
tre_one

No ja kun ei. Tarvinnee siis tarkentaa jälleen.

Uutisessa lukee - Xbox One: Assassin's Creed Chronicles: China (16.2-15.3.)

Joka on jo jaettu aiemmin ja tähän asiaan alkuperäinen viestini liittyikin. Tiedän että sarjaan on kaksi muutakin osaa olemassa.

Uutisessa ei mielestäni mitenkään mainita että kyseessä olisi se kokoelma. Vain Kiina on mainittu.

Edelleen kommentoin vain siihen mitä oli kirjoitettu uutiseen. Ehkä siihen tekstiin kannattaisi sitten itse kunkin paremmin pureutua kun yrittämään "huomauttaa" asioista ymmärtämättä lukemaansa. Mielipiteitä pitää ja saa toki olla mutta tarkkuutta nyt hieman peliin... eiväthän tälläiset asiat edelleenkään maailmaa kaada ja virheitä sattuu mestareillekin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

China-maininta oli tosiaan näemmä lipsahtanut uutiseen ilmeisesti ajatusvirheenä. India on tosiaan jakoon tuleva Games with Gold -peli.

-Panu