Assassin’s Creed -pelisarjan alkuperäinen luova johtaja Patrice Désilets on julkistanut uuden peliprojektinsa virallisesti.

Kroatiassa järjestetyssä Reboot Develop 2015 -konferenssissa paljastettu Ancestors: The Humankind Odyssey on dokumenttimainen AAA-kokemus ihmiskunnan suurimmista saavutuksista. Kolmannen persoonan toimintaseikkailu tullaan julkaisemaan episodimuodossa, mutta sen alustasuunnitelmista tai ilmestymisaikataulusta ei ole vielä kerrottu.

Alun perin Ubisoftilta vuonna 2010 lähtenyt Désilets souti ja huopasi Assassin’s Creedin omistavan pelitalon kanssa aikansa, mutta sai pysyvästi kenkää dramaattisissa merkeissä noin kaksi vuotta sitten. Ancestors on Désiletsin potkujensa jälkeen Montrealiin perustaman Panache Digital Games -studion ensimmäinen peli.

– Minulla ei ole mitään Ubisoftin työntekijöitä tai heidän uskomattomia pelejään vastaan, ongelmani ovat puhtaasti bisnespohjaisia. Ilman Ubisoftia en olisi tässä. Olen onnellinen, Désilets herkistyi lavalla.

Tapahtumassa nähtiin myös lyhyt traileri, joka listaa ihmisyyden suurimpia merkkipaaluja nykyajan tieteellisistä saavutuksista aina muinaisten esi-isiemme oivalluksiin asti. Videonpätkä nyökkää myös Assassin’s Creedin suuntaan kertomalla korvaavansa temppeliherrajahdin ja heinäkasoissa kykkimisen ihmiskunnan omalla suurella seikkailulla.

Ensimmäisen verkkoon ehtineen videon tilaisuudessa näytetystä trailerista voi katsoa alta. Lisätietoja pelistä saadaan lähiaikoina.

Lähde: Panache Digital Games, Eurogamer, Polygon

Lisää luettavaa