Assassin's Creed Miragen ensimmäinen pelikuvatraileri paljastettiin – perinteisempi Assassin's Creed saapuu lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Miragen ensimmäinen pelikuvatraileri paljastettiin – perinteisempi Assassin's Creed saapuu lokakuussa

25.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
5

Ubisoft on vahvistanut Assassin's Creed Miragen ilmestyvän tulevana syksynä.

Aikaisemmin paljastettu pienemmän mittakaavan Assassin's Creed -peli sai julkaisupäivänsä PlayStation Showcase -tapahtumassa. Pelistä saatiin samalla myös ensimmäinen pelikuvakatsaus.

Assassin's Creed Miragen pelikuvatraileri esittelee pelin päähahmo Basimin parkour- ja salamurhataitoja Bagdadin kaduilla. Tuttujen kykyjen lisäksi Assassin's Creed Mirage tarjoaa pelaajien käyttöön uuden parkour-kyvyn. Seiväshypyn kerrotaan tarjoavan lisää vaihtoehtoja kaupungissa liikkumiseen hiippailua painottavan Basimin puikoissa.

Assassin's Creed Mirage julkaistaan 12. lokakuuta.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Perinteisempi AC-kokemus on oikein tervetullut, kun en ole juuri lämmennyt RPG-trilogialle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Täytyy ihmetellä että miksi pelaisin tuota enkä hyllyssäni kököttelevää AC Rogueta, koska vaikuttaa ihan identtiseltä niihin vanhan ajan peleihin.

Tiedän että pelaajat on toivoneet paluuta "juurille" mutta minulle ne juuret oli myös sitä tietynlaista rajoittuneisuutta ja moneen kertaa toistettua kaavaa. Uudemmatkin AC:t on toistaneet itseään jo niin että Valhalla on sen Roguen lisäksi avaamattomana kaapissa odottamassa jotain sopivaa kipinää pelin pariin.

Ja ostin siis tosi halvalla alesta nuo molemmat että en niitä todellakaan ole täydellä hinnalla odottamaan ostanut. Joskus vielä.

Mutta tosiaan jotain uuttakin olisin ehkä toivonut siihen että tuodaan se vanha takaisin. En tiedä mitä mutta jos nyt ainakin olisi vähän vapaampi mitä ne vanhat usein tuntuivat.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

@Zappah

Olet oikeassa. Pelillisesti näyttää turhankin paljon Black Flag/Roguelta. Syyt pelata olis uusi tarina, paremmat grafiikat ja paluu miljöössä ykkösen maisemiin. Varmaan kova juttu varsinkin ensimmäisen pelin faneille.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Rogue saattoi muistaakseni olla kaikista AC-sarjan pääpeleistä se heikoimman vastaanoton saanut peli. Tai no Unity ehkä myös sen bugisen julkaisun takia. Kummatkin vieläpä julkaistiin täysin saman päivänä (marraskuussa 2014). Tosin eri konsolisukupolville. Ehkä Ubisoft haukkasi tuossa liian suuren palan kehittäessään kahta AC:ta rinnakkain, vaikka Unitystä henkilökohtaisesti jopa ihan tykkäänkin.

Tosin itselle ei ole Ezio-trilogian voittanutta. Toki voi olla että nostalgia puhuu hieman tuossa, mutta isot historialliset kaupungit, parkour talon katoilla ja salamurhaus olivat se juttu, miksi tykkäsin AC:eista paljon tuohon aikaan, mitä ei oikeastaan ole enää noissa uusissa näkynyt. Tosin tarinat noissa vanhoissa yleensä hieman puuroutuivat loppua kohden enemmän tai vähemmän, kuten aikalailla kaikissa AC:eissa mitä olen pelannut, mutta jaksoivat kuitenki pitää mielenkiintoa yllä ihan tarpeeksi hyvin. Ja niissä oli todella hyvä tunnelma ja ne tuntuivat mukavan kompakteilta, varsinkin noihin uusin verrattuna, vaikka maailma ei niissä vanhoissakaan ihan pieni ollut. Näiden asioiden takia varovaisesti tuota Miragea tarkkailen. "Odottaa" on ehkä turhan vahva sana, kun kyseessä Ubisoft.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Itse en näistä perinteisistä salamurhauspeleistä jaksa hirveästi innostua - mutta jospa tämä peli yllättäisi iloisesti hyvällä tarinalla, hahmoilla ja tunnelmalla. Katsotaan mitä lopullinen peli sitten sisältää.