Assassin's Creed Odyssey päivittyy tiistaina – New Game+ ja luvattu DLC-viilaus tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Odyssey päivittyy tiistaina – New Game+ ja luvattu DLC-viilaus tulossa

25.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Assassin's Creed Odyssey valmistautuu jälleen uuteen päivitykseen huomenna tiistaina. Version 1.1.4:n myötä tulossa on taas läjäpäin hienosäätöä pelin toimintaan sekä teknisiä valmisteluja tulevaan lisäsisältöön, mutta muutama uusi ominaisuus on livautettu samalla mukaan.

Huomattavin tällainen lisäys on jo tovin aikaa lupailtu New Game+ -tila. Odysseyn tapauksessa se mahdollistaa pelin aloittamisen alusta niin, että pelaaja pitää hallussaan kaikki siihen asti kerätyt varusteet, rakennusmateriaalit, kyvyt ja esine- sekä laivaparannukset. New Game+:n saaminen vaatii pelin Family Quest Line -.osuuden läpäisyn.

Muina lisäyksinä Assassin's Creed Odyssey tukee mahdollisuutta kasvattaa tekstitysten kokoa, nostaa tasokattoa leveliin 99, monipuolistaa kuvaustilan raamitarjontaa ja lisää Mastery-, laiva- ja Mercenary-tasoja sekä -palkintoja.

Kritiikkiä kerännyt pelin Shadow Heritage -lisäsisällön loppu saa myös viimein luvatut muutoksensa välinäytös- ja dialogiviilauksilla. Muutoksien laajuudesta ja luonteesta Ubisoft ei ole toistaiseksi mennyt juuri yksityiskohtiin.

Kaiken kattava muutoslista päivityksen annista löytyy lähdeli Assassin's Creed Odysseyn kotisivuilta.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

kuka ihme jaksaa tämän kaltaisia pelejä pelata monta kertaa läpi? on kyllä käsittämätöntä.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon
Lainaus zerodaunholy

kuka ihme jaksaa tämän kaltaisia pelejä pelata monta kertaa läpi? on kyllä käsittämätöntä.

Miksipä ei? Tekee eri valintoja ja katsoo mitä tapahtuu. Kun on täydet kamat ja muut, ei kestä läheskään yhtä pitkään tämä. Kyllä sitä innolla tuli pelattua Mass Effectejäkin useamman kerran läpi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En itse ole juurikaan AC-pelejä pelaillut uusiksi niitä ensimmäisiä lukuun ottamatta mutta sellainen järkäle, kuin Witcher 3, on tullut sekin pelattua kahdesti. Samoin Mass Effectit Andromedaa lukuun ottamatta.

Jos joku kuitenkin tästä pitää sen verran että haluaa ottaa uusintakierroksen, niin mitä ihmeellistä siinä on? Itsellä uusintakierrokselle lähteminen vaatii yleensä jotain, kuten että siitä saa jotain uutta irti esim. pelaamalla eri tavalla tai eri valinnoin.

Nostoja