Assassin's Creed Odysseyhin uutta ladattavaa sisältöä – lisätarina saa päätöksensä tässä kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Odysseyhin uutta ladattavaa sisältöä – lisätarina saa päätöksensä tässä kuussa

4.07.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
Assassin's Creed Odyssey Judgment of Atlantis

Assassin's Creed Odyssey saa uuden lisäosan, kun Judgment of Atlantis julkaistaan 16. heinäkuuta. Ubisoft vahvisti asian Assassin's Creedin virallisella twitter-tilillä.

Judgment of Atlantis jatkaa siitä, mihin edellinen lisäosa, Torment of Hades, jäi ja lopettaa samalla Fields of Elysiumin aloittaman kolmiosaisen tarinan. Ubisoftin jakama kuvakaappaus paljastaa, että tässä lisäyksessä pelaajat pääsevät itse seikkailemaan Poseidonin valtakunnassa.

Kaikki kolme osaa kuuluvat pelin season passiin, mutta ne on mahdollista ostaa myös erikseen. Tarinalisäysten mukana on yleensä tullut myös isompi päivitys, joten sellaista sopinee odottaa nytkin.

Lähde: Ubisoft (twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minkähän verran nämä lisärit (eli kaksi trilogiaa, jos oikein ymmärsin) lisäävät peliin tekemistä ja pelitunteja? Ihan kuin yli sata tuntia ei vielä riittäisi...

No, eiköhän nämä tule silti ostettua jostain alesta ellei goty-versio tupsahda sitä ennen alennukseen. Tosin eipä ne siinäkään levyllä ole mutta ostaa nyt sen, joka on hinnaltaan järkevämpi.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minulla on nyt pääpelissä mennyt 70 tuntia. Lisärit ovat teemoiltaan niin kiinnostavia, että kelpaa kyllä. Varmaan pääpelin jälkeen pidän pienen tauon ennen lisäreitä.

Käyttäjän Thuresen kuva
Thuresen

Nyt jo takana 150 tuntia ilman delsuja enkä ole kuin ehkä 3/4 pelannut tarinasta. Tämä peli alkaa on sellainen niin kuin seikkailupelin pitääkin olla, aikaa kuluu eikä edes ajattele että loppuis jo vaan lähinnä toivoo ettei se vieläkään loppuisi.

Nostoja