Assassin's Creed Odysseyn kadonneet lisätarinat jatkuvat taas tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Odysseyn kadonneet lisätarinat jatkuvat taas tänään

13.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Assassin's Creed Odysseylla on tarjota tällä viikolla taas hippusen verran lisää pelattavaa. Nyt tiistaina 14. toukokuuta peliin rantautuu sen viimeisin sisältöpäivitys, joka jatkaa pelin ilmaisen The Lost Tales of Greece -lisärikampanjan tarinaa. 

Järjestyksessään kampanjan jo yhdeksättä episodia kutsutaan One Really, Really Bad Dayksi, joka laittaa pelaajat näiden identiteetin omineen huijarin jäljille. Aiempin The Lost Tales of Greece -tarinoiden tapaan uuteen tarinaan on mahdollista päästä käsiksi pelin viidennen luvun saavuttamisen jälkeen.

Myöhemmin 21. toukokuuta peliin saadaan vielä Herakles- ja Hydra-teemaisia varusteita hankittavaksi.

Viilauspäivitys on sekin vielä luvassa Odysseyhin tämän kuun aikana. Muutoksiin lukeutuvat pelaajan mukaan skaalautuvat uniikit legendaariset luutnantit, helpommin jäljitettävät Ainighmata Ostrakat ja yksinkertaisemmin selvitettävissä olevat viikottaiset Contract-aktiviteetit. Käytössä olevat varusteet merkitään myös selkeämmin vastaisuudessa valikkoihin.

Lähde: Assassin's Creed (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Antaisivat mahdollisuuden kytkeä sen level skaalauksen vittuun, niin voisi palata taas pelaamaan tätä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisi odotella että tulee se viimeinenkin ja pelata sitten molemmat. Maksullisia lisäreitä en ole vielä edes harkinnut kun aikaa meni jo peruspelin parissa yli sata tuntia. Nyt taas taukoa AC-peleistä ja ehkä open worldeista yleensäkin. Se on muuten nykyään vaikeaa toteuttaa kun about joka toinen isompi nimi on open world.

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Todellekain "kadonneet lisätarinat",kun myydään leikattu peli osina. Heh, heh.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus W1LMI

Todellekain "kadonneet lisätarinat",kun myydään leikattu peli osina. Heh, heh.

Edelleenkin kyse on ilmaisesta sisällöstä, ja vieläpä peliin, jossa monia on jopa ahdistanut, miten paljon siinä on ollut jo ennestään tehtävää. Tiedän että valittaminen on kivaa, mutta ei tehdä sitä vain valittamisen tähden.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus W1LMI

Todellekain "kadonneet lisätarinat",kun myydään leikattu peli osina. Heh, heh.

Itsellä meni yli sata tuntia joten ei kauhean leikatulle pelille vaikuta keston puolesta. Lisäksi nämä "leikatut" saa ilmaiseksi ja niistä suuren osan jo pelasinkin kun olivat jo ilmestyneet.

Tosin olet ainakin minun mieleeni jäänyt siitä että valitat joka uutisessa jostain, joten eipä tämä nyt ihme ole että ei faktat ole hallussa mutta valitusta tulee silti.

Odyssey on lisäksi paras AC-peli helposti. Pituutta ja/tai kartan kokoa voisi jopa mieluusti karsia jopa puoleen ja silti riittäisi tekemistä ja olisi hintansa väärti. Ehtisi pelata muitakin pelejä enemmän.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kunhan jaksaa taas näitä avoimia maailmoja niin pitää ottaa kyllä peluuseen nämä viimeisimmät AC:t. Mielenkiintoiset teemat molemmissa. Origins ehkä vähän enemmän kiinnostaa.

Nostoja