Assassin’s Creed Odysseyn uusi traileri keskittyy pelin paranneltuun taisteluun / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin’s Creed Odysseyn uusi traileri keskittyy pelin paranneltuun taisteluun

11.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Ubisoft on julkaissut Assassin’s Creed Odysseysta uuden trailerin, joka esittelee tarkemmin pelin taistelumekaniikkaa ja hahmonkehitystä.

Taistelumekaniikka pohjautuu Assassin’s Creed Originsin rungolle, mutta perustuu enemmän liikkeeseen. Iskuja pystyy myös tuttuun tapaan blokkaamaan, ja varusteet voi kehittää entistä paremmiksi sepillä. Jumalaisia voimia sisältävä Spear of Leonidas tuo lisäksi kokonaan uuden taktisuuden kahinoihin.

Tekijät esittelevät samalla pelin kolmea kykypuuta, joilla omaa hahmoaan voi päivittää joko metsästäjäksi, salamurhaajaksi tai soturiksi. Yleishyödyllisten kykyjen lisäksi taidot auttavat myös taistelemaan entistä tappavammin.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 5. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Niin miksikäs tuossa on monster hunter traileri?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus rautahuilu

Niin miksikäs tuossa on monster hunter traileri?

Josko nyt näkyisi oikea video.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

SKIP. Origins alkoi jo muutaman tunnin jälkeen puuduttamaan turhilla sivutehtävillä ja grindaamisella. Tämä peli näyttää täsmälleen samalta. Devit ottanu Originsin ja vaihtaneet NPC-hahmojen ja pelaajan asusteet aikakauteen sopiviksi. 60€ hintalappu kylkeen ja myyntiin.

Videolla esiintyvät tyypit meinaavat kuolla tylsyyteen pelkästään puhuessaan pelistään :D

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Katson tätä vieläkin omana pelinään enkä assassin's creedinä. En hirveästi tykkää siitä kuinka olet muka speciaali kun sinulla on artifact mutta et kuitenkaan ole vanhemmissa peleissä artifactit oli supervoimakkaita ja se joka käytti niitä oli käytännössä jumala verrattuna tuohon keihääseen mikä ei tuntunut tekevän oikein mitään mitä ei esimerkiksi originsinpäähamo olisi pystynyt tekemään ehkä pystyt ampumaan nuolia pystysuoraa ilmasta ja potkimaan vihollisia parimetriä taaksepäin mutta muuten aika turhanoloinen kapistus.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Käsittääkseni tuo keihäs on myöskin rikkinäinen, eli käytössä on lähinnä keihään kärki eikä koko artifakti. Toiseksi, kun kreikkalaisilla ei ole mitään hajua First Civilzationista, ehkei he ymmärtäneet ko. aesen koko potentiaalia? En tiedä, mutta toivon että näitä asioita edes sivuttaisiin pelissä. Ja toki toivottavatsi päästään fiilistelee jossain välissä Thermopylaeen taistelua itse Leonidaksena.

Käyttäjän jutetsu kuva
jutetsu

Ei jaksa kiinnostaa, Origins oli jo niin huono.