Assassin's Creed Origins saa New Game+ -pelitilan / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Origins saa New Game+ -pelitilan

30.01.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Assassin's Creed Originsin salamurhahommille ei näy vieläkään loppua.

Lisäsisältöjen ohella Assassin's Creed Origins päästään tulevaisuudessa kokemaan uudestaan New Game+ -pelitilassa. Perinteisesti haastavampia vastuksia ja parempia palkintoja tarjoavan New Game+ -pelitilan vahvisti Ubisoftin yhteisömanageri Dominic Voigt Assassin's Creedin Reddit-keskustelusivustolla.

 

Comment from discussion New Game +.

Voigt ei paljastanut tähän hätään yksityiskohtia Assassin's Creed Originsin tulevasta pelimuodosta. Lisätietoja on kuitenkin luvassa lähiaikoina.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olen ihmetellyt että miten tätäkin on myyty jo vaikka kuinka pitkään about 30 eurolla. Loistava peli, erityisesti kun ottaa huomioon että on AC, enkä näe oikein syytä noin halvalle hinnalle. Tosin samaan aikaan moni muukin teos on about samoissa hinnoissa.

Kuluttajana en valita halvoista tuotteista mutta yleisesti ottaen kyllä ihmetyttää kun samaan aikaan valitellaan ettei pelien tekeminen tuota tarpeeksi.

Mitä tuohon NG+:aan tulee: ei niin paljoa kiinnosta että lähtisi uusintakierrokselle vain joidenkin varusteiden tai kovempien vastusten takia. Toki esteenä on myös sen pitkä kesto.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

"Kuluttajana en valita halvoista tuotteista mutta yleisesti ottaen kyllä ihmetyttää kun samaan aikaan valitellaan ettei pelien tekeminen tuota tarpeeksi."

Saatan toki olla väärässä, mutta eikös pelien kanssa homma toimi niin, että kauppiaat ostaa tietyllä hinnalla pelit itselleen ja sen jälkeen se on ihan myyjästä kiinni mitä pelistä pyytää?

Jos vaikka gigantti päättää myydä näitä eurolla niin silloinhan se on gigantti joka tekee tappiota ja ubisoft on jo rahansa saanut.

Käyttäjän Im2akillerfish kuva
Im2akillerfish

Ihan hienoa, kunhan nyt vain saisivat korjattua sen useita PS4 pelaajia vaivaavan bugin jonka takia peli ei pääse päävalikkoon asti edes uudelleenasennuksen jälkeen.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer
Lainaus Im2akillerfish

Ihan hienoa, kunhan nyt vain saisivat korjattua sen useita PS4 pelaajia vaivaavan bugin jonka takia peli ei pääse päävalikkoon asti edes uudelleenasennuksen jälkeen.

Kyllä sen korjattua saa. Sun täytyy vain alustaa kovalevy.