Assassin’s Creed Revelationsin lisäsisältöä päivättiin

Microsoft on listannut Assassin's Creed Revelationsin saavan ensiviikolla uutta lisäsisältöä. Ubisoft sen sijaan ei ole kuitenkaan uhrannut lisäsisällöstä kertomiseen vielä sanaakaan.

21.2.2012 20:30

Microsoft on ilmoittanut Assassin’s Creed Revelationsin saavan ensi viikon tiistaina uutta lisäsisältöä. Lost Archive -nimisen lisärin hinnaksi kerrotaan muodostuvan ainakin Xbox 360:llä 800 Microsoft-pistettä eli hieman vajaat kymmenen euroa.

Pienen kummallisuuden tilanteeseen tuo kuitenkin se, ettei Ubisoft ole julkistanut peliinsä viime aikoina lisäsisältöä, vaikka huhuja lisäpelattavasta onkin toki pyörinyt jo roimasti. Vuotaneet achievement-tiedot ovat vihjanneet muun muassa Desmondin palikkapulmien tekevän paluun vielä jossakin vaiheessa. 

Mikäli Microsoftin ilmoittamat tiedot pitävät kuitenkin paikkansa, saattaa myös PlayStation 3 saada oman osuutensa lisäsisällöstä jo ensi viikolla.

Ubisoftin salamyhkäisyys ei lopu kuitenkaan vielä tähän, sillä samaan aikaan kummastusta on herättänyt myös erinäisten verkkokauppojen ennakkomyynnissä vilahtanut Assassin’s Creed Revelation Ottoman Edition. Varsinaista virallista julkistusta kyseisestäkään tuotteesta ei olla vielä saatu. Mahdollisen uuden version arvellaan kuitenkin sisältävän peruspelin lisäksi ainakin edellä mainitun lisäepisodin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa