Assassin's Creed: Revelations vuoden suurin pettymys? / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed: Revelations vuoden suurin pettymys?

15.11.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
22

Assassin's Creed -sarjan pelit ovat parina viime vuotena olleet vuoden merkkitapauksia. Vuonna 2009 julkaistu Assassin's Creed II sekä 2010 julkaistu Assassin's Creed: Brotherhood keräsivät suitsutusta kymmeniltä eri pelimedioilta.

Assassin's Creed: Revelations on kuitenkin ollut pettymys monille arvostelijoille. Assassin's Creed: Revelationsin Metacritic-keskiarvo on tällä hetkellä Xbox 360:llä 79/100 ja PS3:lla 80/100.

Assassin's Creed II ja Assassin's Creed: Brotherhood olivat molemmat Metacriticissä noin 90 pisteen pelejä, joilla kritisoijia ei juuri ollut. Revelations on sen sijaan jakanut mielipiteitä melko rajustikin, saaden alhaimmillaan vain 50/100 pistettä.

Voit seurata Assassin's Creed: Revelationsin pistekeskiarvoja oheisista linkeistä: PS3 / Xbox 360

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Woah! Kylläpäs tuli isona yllätyksenä, sillä aiempien perusteella odotin tämänkin olevan korkealaatuinen. Näkyyköhän tässä nyt tihentyneen julkaisutahdin seuraukset? Viimeksi näin alhaiset arvosanat olivat Altairin seikkaillessa pelissä ja tällä tasolla ollaan taas kun Altair tekee paluun, sattumaako...?

Tämä valloitettujen alueiden jatkuva puolustaminen kuulosti omaan korvaani hiukan rasittavalta ja tarpeettomalta uudistukselta. Saa nähdä oliko tuolla mitään tekemistä alentuneeseen arvosanaan.

Nyt odotan peliä hiukan huolestuneena, sillä muutaman pisteen heilahtelut suuntaan tai toiseen pelisarjan pelien osalta ovat odotettavissakin, mutta tällainen romahdus viittaa että jotain on mennyt pahemman kerran pieleen. Ei taida Creed olla Game of the Year-ehdokas tänä vuonna.

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty

Lieneekö jonkinlainen vastareaktio tuohon AC:n julkaisutahtiin, tosin repiihän nuo CoDinkin karttapaketit.. eiku siis jatko-osat aina about sen ysin keskiarvon Metacriticista. Mutta Call of Duty -franchise onkin jo instituutio, jonka faneja ei parane suututtaa.

Tai ehkä se julkaisutahti tosiaan on nakertanut jo laatua. Tietty AAA-pelien tulvakin on tällä hetkellä niin järkyttävä, että jo pelkästään sen takia tulokkaita varmaan katsotaan kriiittisimmin silmin. Muutama horjuva uudistus riittää. En sen tarkemmin ole tutkinut mikä arvostelijoita Revelationsissa hiertää, mutta tuskin se 50/100 -tyyppistä lokaa ansaitsee niskaansa.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Vuoden hyperbolisin uutisotsikko?

Käyttäjän Indignation kuva
Indignation

Väsymyksen merkkejä alkaa näyttää ilmeisesti. Ehkäpä olisi pikkuhiljaa aika tehdä se AC3 ja mahdollisesti uudistaa vähän sarjaa. Eipä tuo haittaa, animus edition tuli silti ostettua.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Julkaisu tahti on selvästi ruvennut nakertamaan sarjaa ja luultavasiti myös sillä tosiasialla, että Ezioon keskittyviä pelejä on tullut kolme on vaikutusta sarjan suosioon. Tosin en menisi välttämättä pettymykseksi kun kuitenkin keskiarvo huitoo 80 tienoilla.

Käyttäjän Latetzki kuva
Latetzki

Sarjan kovimimmille faneille varmasti kelpaa mutta omasta mielestäni tämä ei ollut tarpeeksi erilainen edeltäjiin verrattuna maksaakseni siitä täyden hinnan. Vaikuttaa vain vuosipäivitykseltä pikemminkin.

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona

Tuli kyllä aikamoisena yllätyksenä. No toivotaan, että AC 3 on parempi. Eikös Ubisoft menny sanomaan ,että AC 3:nen saatais vuonna 2012, eli siis noin vuoden päästä. Näiden pelien tekemistahti on todella nopea. Oon kyllä kuullu, että peli on tarinallisesti monipuolinen, mutta onnistunut. Joten tämähän on perjaatteessa suunnattu hardcore faneille.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

pelien samanlaisuus ja julkaisutahti saattaa tosiaankin vaikuttaa osalle ihmisille huonona puolena. Brotherhoodiki alko jo puuduttaa vaikka olikin hyvä peli..COD-sarja onki sitten kuitenkin iha oma juttunsa..kuten jo joku ehti mainitakkin aiemmissa kommenteissa.

Eniveis, eiköhän tämä Revelations tule kanssa hankittua, kun kerran olen tykännyt sarjan aiemmista osista.

E:

Lainaus

Eikös Ubisoft menny sanomaan ,että AC 3:nen saatais vuonna 2012, eli siis noin vuoden päästä.

Eikö se ollutkaan niin, että ei vielä paljastettu mikä osa sieltä on tulossa, mutta kuitenkin sarja saa jatkoa..? Korjatkaa jos olen väärässä.

Käyttäjän menu kuva
menu

vähän liikaa pitkitettiin tätä ezion tarinaa

Käyttäjän taikasieni kuva
taikasieni

Pahin sudenkuoppa Revelationsin kanssa tulee luultavimmin löytymään sen ylitsepursuavasta, huonosti pelin core designiin sulautuvasta lisäkontentista. Den Defencet sun muut tulppaanien keräämiset saattavat pidemmän päälle ahdistaa, vaikka historiallisessa Konstantinopolissa olisikin hauska samoilla.
Vanha klisee pitää paikkansa - vähemmän on enemmän.

Nostoja