Assassin’s Creed suurten muutosten edessä – Ubisoft vahvisti uuden osan vuotojen jälkimainingeissa

Assassin's Creed Infinityä työstetään keskitetymmin Ubisoftin Montrealin ja Quebecin studioiden yhteistyönä.

12.11.2021 22:59

Ubisoft on valottanut Assassin’s Creed -sarjan tulevaisuutta uudessa blogikirjoituksessa, joka vahvistaa ranskalaisjulkaisijan Montrealin ja Quebecin studioiden yhdistäneen voimansa Assassin’s Creed Infinity -nimisen projektin parissa.

Varhaisessa kehitysvaiheessa oleva Infinity-projekti vahvistettiin hieman sen jälkeen, kun uutissivusto Bloomberg raportoi seuraavan Assassin’s Creed -pelin olevan jatkuvasti kehittyvä verkkopelipalvelu, jonka pelimaailmaa muokattaisiin ja laajennettaisiin ajan myötä samaan tapaan kuin alati kehittyvissä moderneissa räiskintäpeleissä. Ubisoftin virallinen blogi ei vahvistanut väitettä tai paljastanut muitakaan yksityiskohtia, vaan tyytyi maalailemaan kuvaa suurista muutoksista sarjassa ja sen taustavoimissa.

Assassin’s Creed Odysseyn ja Valhallan rikottua ennätyksiä olemme siinä pisteessä, jossa nyt tehtävät päätökset muovaavat sarjaa vuosiksi eteenpäin. Sen lisäksi että Valhalla saa lisää sisältöä, uudelleenjärjestelyjen myötä Ubisoft Montrealin ja Ubisoft Quebecin taitavat luovat mielet ohjaavat, kasvattavat, kehittävät ja määrittävät yhteistyövetoisesti Assassin’s Creedin tulevaisuutta, blogissa kerrotaan.

Montrealin ja Quebecin studioiden yhteistyövetoisempaa rakennetta on johtamassa Quebec-studion perustajajäseniin lukeutuva Marc-Alexis Côté sekä sarjan brändiohjaajana kymmenen vuotta toiminut Étienne Allonier. Infinty-projektin vetovastuussa vuorostaan on Ubisoft Montrealin Assassin’s Creed -tuottajakonkari Julien Laferrière, ja sen luoviin johtorooleihin on kiinnitetty Odysseyn luova ohjaaja Jonathan Dumont ja Splinter Cell: Chaos Theoryn, Far Cry 2:n ja Watch Dogs: Legionin luova ohjaaja Clint Hocking.

– Muutos tarkoittaa, että kehitymme videopelialan mukana. Pandemia ja etätyöskentely ovat muuttaneet olennaisesti tapaamme tuottaa pelejä –– Sen sijaan, että vaihtaisimme entiseen tapaan tahtipuikkoa studioiden välillä pelistä toiseen, uskomme tämän olevan mahdollisuus kehittää Ubisoftin rakastetuimmista sarjoista yhtenäisempiä, blogissa kerrotaan.

Assassin’s Creed Infinityn varhaisen kehitysvaiheen myötä virallisia yksityiskohtia ja julkaisua saataneen odotella vielä useampikin vuosi.

Lähde: Ubisoft, Kotaku, Bloomberg

 

Lisää luettavaa