Assassin's Creed Syndicate hylkää parjatut mobiilisovellukset / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Syndicate hylkää parjatut mobiilisovellukset

29.05.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Assassin's Creed Syndicate hylkää parjatut mobiilisovellukset

Ubisoft on kertonut Assassin's Creed Syndicaten hylkäävän pelisarjan aiemmista osista tutut mobiilisovellukset.

Sekä Assassin's Creed Unity että Assassin's Creed: Black Flag tarjosivat pelaajille mahdollisuuden puuhastella pelin parissa mobiililaitteille julkaistun kumppanisovelluksen kautta. Etenkin Unityn kumppanisovellusta kritisoitiin, koska tiettyjen pelistä löytyvien aarrekirstujen ja asusteiden avaaminen onnistui ainoastaan sovelluksen avulla.

Viktoriaanisen ajan Lontooseen sijoittuva Assassin's Creed Syndicate sen sijaan saa pärjätä ilman mobiilisovelluksia. Ubisoftin mukaan kehittäjät halusivat keskittyä täysin pelin ydinkokemuksen kehittämiseen, minkä vuoksi kumppanisovellus päädyttiin jättämään pois syksyllä ilmestyvästä pelistä.

Ubisoft on aiemmin paljastanut Assassin's Creed Syndicaten jäävän paitsi myös moninpelitoiminnoista. Luvassa on siis puhtaasti yksinpelitarinaan keskittyvä pelikokemus.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Eli tajusivat viimein poistaa kaiken turhan, josta juuri kukaan ei välittänyt?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä juttu. Moninpeli ei varsinaisesti ole huono mutta ikävä kyllä liian usein pelaajat "pilaavat" sen. Pelaajakunta myös on aika pian kuihtunut, erityisesti kun joka vuosi tuli uusi moninpeli, niin ei kukaan niitä vanhempia enää juurikaan pelaillut. Siitä huolimatta että on olo, että juurikin ensimmäinen Brotherhoodissa mukana ollut MP oli se paras. Tai ehkä porukka vain silloin pelasi sitä eri tavalla, sillä siellä oli oikeasti paljon vähemmän ympäriinsä juoksijoita.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Sääli, mutta toisaalta hyvä että priorisoidaan tärkeämmät asiat edelle.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

Eli poistetaan kaikki ominaisuudet, joilla tätä sukupolvea kaupiteltiin "silloin aikoinaan". Reilu vuosihan siinä meni.