Assassin's Creed Syndicatesta kourallinen erikoisversioita / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Syndicatesta kourallinen erikoisversioita

13.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
15
Assassin's Creed Syndicatesta kourallinen erikoisversioita

Eilen julkistetun Assassin's Creed Syndicaten erikoisversiot ovat jo myynnissä.

Peruspelin ohella tarjolla on huimat viisi erilaista pakettia, joista yksinkertaisin Special Edition pakkaa mukaan yhden 45-minuuttisen lisätehtävän 60 euron hintaan. Ubisoftin omassa Uplay-kaupassa Special Edition toimii pelin perusversiona, mutta on mahdollista, että teos tulee muualle myyntiin ilman Darwin and Dickens Conspiracy Mission -tehtävää. 

Special Editionista seuraava Gold Edition tarjoaa lisätehtävän ohella pelin kausipassin sisältöä yhteensä 90 euron pintaan. Version voi napata tällä hetkellä Uplay Storesta 80 euron tarjoushintaan.

Pelin kolmesta keräilyversiosta halvin Rooks Edition pakkaa tyylikkääseen koteloon pelin lisäksi Lontoon kartan, taidekirjan ja Syndicaten soundtrackin. Darwin and Dickens -puuhailun lisäksi 70 euron hintaiseen Rooks Editioniin sisältyy Runaway Train -junatehtävä.

Ylellisen Charing Cross Editionin ostamalla itselleen saa edellä mainittujen tehtävien, Lontoon kartan, soundtrackin ja taidekirjan ohella 27 senttiä korkean Jacob-patsaan. Hintaa paketille kertyy 90 euroa.

Kaikkein kovimmille faneille tarjotaan Big Ben Collector's Casea, johon kausipassin, lisätehtävien, kartan, taidekirjan ja soundtrackin ohella sisältyy metallinen pelikotelo, teemaan sopiva taskumatti, harvinainen litografiaprintti ja yksityiskohtaisuudellaan äärimmäisen vaikuttava 30-senttinen Jacob-patsas. Halpaa huvi ei kuitenkaan ole, vaan paketista saa pulittaa noin 140 euroa.

Ylläolevat hinnat pätevät pc-versioihin: kuhunkin tulee lisätä kymmenisen euroa konsolihinnan saadakseen. Pelin kausipassin erillistä hintaa tai sisältöä ei ole vielä paljastettu.

Assassin's Creed Syndicate julkaistaan loppuvuodesta pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Uplay Shop

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Haiskahtaa "vähän" rahastukselta :p

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ennen kuin alkaa taas valitus siitä, miten Ubisoft syö pienten pelaajaparkojen viikkorahoja, niin suosittelen kansalaisia tutustumaan esim. Led Zeppelinin uusiojulkaisujen hinnoittelupolitiikkaan. Tässä tapauksessa kyseessä on sentään uusi peli - eikä joku tuhannetta kertaa julkaistu "remaster". ;)

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Tuo keskimmäinen kyllä kelpaisi. Traikkukin yllätti ja peli kiinnostaa miljöönsä ansiosta paljon enemmän mitä unity joten tätä jopa odottaa ainakin toistaiseksi.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Oon heikkona kaikkiin special edikoihin, etenkin jos on ihan fyysistä tavaraa mukana mut oikeesti, eikö yks jo riittäs?

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Jos meinaa tän pelisarjan kaikki isoimmat keräilypaketit omistaa niin ei taida ihan pieni hyllytila enää riittää:P

Käyttäjän escudo kuva
escudo
Lainaus käyttäjältä Billet

Haiskahtaa "vähän" rahastukselta :p

Jos on ihmisiä ketkä näitä ostaa mielellään niin olisiko parempi olla tekemättä erikoisversioita? Monelle se erikoisversion puuttuminen olisi pettymys.

Lainaus käyttäjältä Qlaos

Oon heikkona kaikkiin special edikoihin, etenkin jos on ihan fyysistä tavaraa mukana mut oikeesti, eikö yks jo riittäs?

Joku haluaa haalia itselleen 140 € arvoisen paketin, toiselle riittää vähän vähemmän ekstra-sälää ja ostaa vaikkapa 90 € pakkauksen. Mikä ongelma tässä on?

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos
Lainaus käyttäjältä escudo

Joku haluaa haalia itselleen 140 € arvoisen paketin, toiselle riittää vähän vähemmän ekstra-sälää ja ostaa vaikkapa 90 € pakkauksen. Mikä ongelma tässä on?

No joo, totta tuokin. Lähinnä itselleni yhdentekevää kun olen sen verran omituinen veijari että jos jonkun erikoispainoksen ostan niin ostan sit sen missä on eniten sälää. Eli nuo välissä olevat on "turhia". Eli en näe tässä mitään väärää, omasta näkökulmasta vaan vähän hassua :)

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Kallein CE kiinnostaisi, mutta taitaa olla vain Ubisoft omasta kaupasta saatavilla :). Taitaa mennä keskimäinen varaukseen, kun on kaikkista muista AC pelistä, paitsi Revelationista isot CE:t :).

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä henkka007

Kallein CE kiinnostaisi, mutta taitaa olla vain Ubisoft omasta kaupasta saatavilla . Taitaa mennä keskimäinen varaukseen, kun on kaikkista muista AC pelistä, paitsi Revelationista isot CE:t .

Kuvassakin näyttäisi lukevan että on vain Ubisoftin omasta kaupasta saatavilla :P Tosin käsittääkseni sen saa sieltä ilman postikuluja, mikä on hyvin positiivista. Itsekin pidän kovasti Collector's Editioneista, mutta tuntuu, että kun omistaa yhden Assassin's Creed -pelin Collector's Editionin, omistaa ne kaikki :D Enemmän tai vähemmän sama patsas sieltä tulee aina. Viimeisin sarjan peli, jonka ostin, oli IV, saa nähdä jääkö tämäkin hyllyyn. Unity vaikutti hutaistulta, ja näin monen pelin jälkeen alkaa olla ideat lopussa.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Tietäisi vain, onko tuo juliste itse pelin kartta vai jokin osaa Lontoota copy paste-tyylillä paperiin lätkäisty.
Charing Cross Edition lähtee ostoon, kun paketti kerran on noin "halpa".

Kuitenkin E3:n asti taidan odottaa, että saadaan lisää gameplayta. Sen perusteella onkin hyvä tehdä sitten lopullinen päätös.