Assassin's Creed Unity saa kausikortin – mukana kokonaan uusi Assassin's Creed -peli / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Unity saa kausikortin – mukana kokonaan uusi Assassin's Creed -peli

22.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Ubisoft on julkistanut jälleen yhden uuden Assassin's Creed -pelin. Assassin's Creed Chronicles: China ei ole kuitenkaan aivan tavanomaisin Assassin's Creed -kokemus, sillä peli on saapuessaan tarjoamassa astetta kepeämpää salamurhatoimintaa sivulta kuvatussa muodossa.

1500-luvun Kiinaan sijoittuva Chronicles: China päästää pelaajat ohjastamaan nuorta assasiinia nimeltä Shao Jun. Nimi saattaa olla monille tuttu, sillä hahmo esiintyi kolmen vuoden takaisessa Assassin's Creed: Embers lyhytelokuvassa, mitä nyt tällä kertaa hän on aiempaa kokeneempi, kiitos Ezio Auditoren antaman koulutuksen. Saatu koulutus päästäänkin ottamaan heti hyötykäyttöön, sillä tarkoituksena Chronicles: Chinassa olisi kostaa Kiinan assassiiniveljeskunnan tuho.

Latausmuodossa jaettava Assassin's Creed Chronicles: China tulee kuulumaan osaksi Assassin's Creed Unityn kausikorttia. Tänään maanantaina julkistettu kausikortti on uuden pelin ohella tuomassa itse Assassin's Creed Unityyn myös lisää kykyjä ja varusteita sekä kokonaan uuden Dead Kings -kampanjan.

Assassin's Creed Unityn luovana johtana toimivan Alex Amancion mukaan Dead Kings tulee olemaan synkin koskaan kerrottu Assassin's Creed -tarina. Laajennus sijoittuu Assassin's Creed Unityn jälkeiseen aikaan Unityn päähenkilö Arnon lähtiessä tutkimaan Ranskan entisten kuninkaallisten hautoja vuoden 1794 Saint-Denisissa. Vastaansa siellä sankari saa muun muassa uuden Raider-vihollisryhmittymän.

Hintaa Assassin's Creed Unityn kausikortille kertyy noin 30 euroa. Kaiken edellä mainitun sisällön on tarkoitus saada julkaisunsa vielä vuoden 2015 kevääseen mennessä.

Assassin's Creed Unity julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle Euroopassa marraskuun 13. päivä.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Vihdoin tuli se kiina sieltä, ikävä kyllä se ei ole kunnollinen.

Käyttäjän nikpro kuva
nikpro

Noniin ei näin.... Kaikki haluaa, että seuraava osa sijoittuis kiinaan tai japaniin ja nyt, kun saadaan sitten sinne sijottuva tarina, niin se onkin pelkkä dlc

Käyttäjän Saejima kuva
Saejima

Hienoa nähdä, että Shao Jun saa vihdoin sen oman pelin, harmi vaan että ei ole normi AC peli. Toivon mukaan jos peli on hyvä niin nähtäisiin ihan kunnon peli Kiinaan tai Japaniin sijoittuvalla aikavälillä.

Tiedä sitten onko tuo myös jonkin sortin anteeksipyyntö Ubisoftilta? Kun ei Unityssa pääse co-op:ssa naishahmolla liikkumaan.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Wot, tossahan oli ihan älyttömästi materiaalia, ja kaikki pois pelistä ellet maksa lisämaksuja. Samaa vanhaa, samaa vanhaa.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Minkä takia tätä ei säästetty omaan AC-seikkailuun? Odotin/odotan todella kovaa ac-peliä, joka sijoittuisi Kiinaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Pred

Wot, tossahan oli ihan älyttömästi materiaalia, ja kaikki pois pelistä ellet maksa lisämaksuja. Samaa vanhaa, samaa vanhaa.

No kyllähän tuota oli paljon kamaa myös AC3:n Tyranny of King Washingtonin 3-osaisessa DLC:ssä ja ei tässä uutisen aiheessa ainakaan minun käsittääkseni mitenkään älyttömästi kamaa ollut. Kolme luultavasti hyvin peruspitkää/lyhyttä perustehtävää ja turhaa rompetta ukolle päälle pantavaksi.

Itse en mitään barbien unelmakotia tai muita vaateleikkejä jaksa pelata peleissä, joten nuo kamat jää usein käyttämättä. Tulee kyllä kaikki laput ja liput koteloiden sisältä lunastettua mutta harvemmin niistä mitään iloa itselle on. Kultainen ase ei paljoa pelikokemusta muuta olkoon sitten kokonaan uusi vehje tai vain uudet kuoret vanhaan.

Eikä tästä sentään taida puuttua mitään memoryja sieltä sequencen välistä kuin jostain saman sarjan aiemmasta pelistä. Tosin eipä nekään mitään kauhean merkittäviä juttuja olleet, oli ehkä vain laitettu sellaiseen saumaan että niistä saisi sellaisen kuvan että "nyt tuolta välistä nuo puuttuu, pakko ostaa". Itse ainakin olen saanut AC-sarjan peleistä ihan tarpeeksi pelitunteja ilman DLC:akin ja ovat tuntuneet kokonaisilta peleiltä. (Eikä nyt puututa siihen tosiseikkaan että suurin osa pelitunneista on toisintoa pelistä ja pelisarjasta itsestään.)

Lisärit tuli sitten Anthology-kokoelman kautta hyvään hintaan myöhemmin.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Pelin luova johtaja spoilaa oman pelinsä. :)

Spoiler: Arno ei kuole lopussa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Lordo

Pelin luova johtaja spoilaa oman pelinsä. :)

Spoiler: Arno ei kuole lopussa.

Mietin samaa. Nämä tämmöiset pilaa sen, että ei pelkää yhtään hahmonsa puolesta enään.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Olisi tuo Kiina-seikkailu kiinnostanut mutta tietenkin sen pitää olla 2D.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Mietin samaa. Nämä tämmöiset pilaa sen, että ei pelkää yhtään hahmonsa puolesta enään.

Päähenkilön ei pitäisi ikinä kuolla lopussa, se on aina ärsyttävä läpsäys naamaan jos tarinassa kuolee, vaikka pelatessa selvinyt hengissä paljon pahemmistakin tilanteista. Koko pelin olet yrittänyt pysyä hengissä ja lopussa kuolet, eikä siihen ole sinulla mitään nokan koputtamista. [spoiler]esim. Red Dead Redemptionin loppu on yksi paskimmista ikinä, ei anneta edes mahdollisuutta yrittää selvitä ja vielä ne turhat isän leikkimis tehtävät ennen sitä antikliimaksia. Mafia tosin ainoana tekee lopetuksesta hienon, kun itse tarina on loppunut jo aikoja sitten.[/spoiler] Pahempi spoileri tai ylipäätäänsä spoileri olisi ollut päähenkilön kuoleman ilmoitus, henkiin jääminen nyt on pikemminkin itsestäänselvyys tai ainakin oletus asetus.

Nostoja