Assassin's Creed Unityn bugipainajaiselle luvataan loppua / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Unityn bugipainajaiselle luvataan loppua

13.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18

Ubisoft on julistanut virallisesti sodan Assassin's Creed Unityn bugeja vastaan. Pelisarjan virallisessa blogissa ranskalaisjulkaisija on lupaillut, että peliin on suunnitteilla joukko päivityksiä, joiden on määrä karsia ongelmia, joista tänään Eurooppaankin asti saadun pelin on raportoitu kärsivän.

Ensimmäisenä Ubisoft keskittyy erityisesti neljän ongelman korjaamiseen. Kun seuraava päivitys saadaan lähitulevaisuudessa ulos, ei pelin päähenkilö Arnon pitäisi enää pudota läpi kiinteistä kaduista tai joutua heinäkärryjen vangeiksi. Samalla pelin ei pitäisi myöskään kaatua enää tiuhaan yhteistyötehtäviä aloittaessa, ja olisipa pelin käynnistymisestäkin tarkoitus tulla myös vielä sujuvampaa.

Tulevaisuutta varten Ubisoft on nostanut lisäksi esille kourallisen muita suuresti pelaajia häirinnyttä asiaa, joille olisi tarkoitus tehdä vielä ainakin jotakin. Nämä ovat niin pelin heikko ruudunpäivitys, grafiikka- ja fysiikkabugit, yhteistyötehtävien aloitusongelmat ja Unityn Helix-valuuttaan liittyvät häiriöt. Tiedossa ei vielä tarkalleen kuitenkaan ole, milloin näitä korjauksia voidaan odottaa saataville.

Tähän mennessä peliin on saapunut jo yksi päivitys, jonka latausta Ubisoft luonnollisesti suosittelee.

Lähde: Assassin's Creed Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Thrash Desaster kuva
Thrash Desaster

Artikkeli kaipaisi kevyehköä oikolukua...

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Tuttua ja turvallista Ubisoftia. :) Säästetään reilusti rahaa kun jätetään se pelin testaus kokonaan välistä ja annetaan kuluttajien hoitaa testaaminen.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

En ole peliä päässyt kokeilemaan, mutta tämän Ubisoftin ympärillä pyörineen mediamylläkän takia kiinnostus tähän kyseiseen peliin lopahti täysin. Viime Assassin's Creed -pelikokemuksesta on jo aikaa, ja voisin antaa anteeksi pelin väitetyn samankaltaisuuden edellisten osien kanssa tästä syystä, mutta kehtaavat edelleen julkaista pelejään bugisina? Puhumattakaan pahamaineisesta kuvaa per sekunti -väittelystä, puhumattakaan Uplaystä...

Harmi sinänsä, sillä Ubisoftilta tulee aika ajoin todella hyviä pelejä. Suurin ongelma, mikä minulla uusien pelien kanssa on, on nimenomaan tämä, ettei edes "tripla-A" pelejä julkaista valmiina. Vähän kuin tekisi tikkaat, mutta lisäisi "unohdetut" askelmat ja ruuvit sitten myöhemmin, kun tikkailta on keretty jo tippua. Toivottavasti tällaisesta toiminnasta ei tule enää tämän suositumpaa julkaisijoiden ja/tai pelinkehittäjien keskuudessa.

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Juu, en kyllä toivoisi tätä peliä pahimmalle vihollisellenikaan...
PC versio ainakaan EI OLE VALMIS.
Bugeja sataa joka suunnasta, ja performance on niin karseata että en kyllä pystynyt kauaa pelata...
Hyvin yli minimivaatimusten olevalla PC:lläkin medium settingseillä FPS pyörii siinä juuri ja juuri 30FPS yli ainakin sisä tiloissa. Ulkotiloissa vähän parempi, mutta riippumatta asetuksista epämääräistä "pätkimistä"
(Ei lagia vaan jotain ihmeellistä pätkintää kun se peli unohtaa hyödyntää GPUn tehoja vähän väliä. Pelatessa kun katselee GPU usage % niin näkee että noin joka toinen sekuntti se tipahtaa sellaiseen 30% ja ainakun niin tapahtuu niin "pätkäisee" pelissä)
Ihan niinkuin kaiken kaikkiaan kaikki tekninen graaffinen puoli on pelissä aivan päin helvettiä.

Kyllähän se olisi tietysti pitänyt tietää ettei siitä mitään tule Ubisoftin tuntien, mutta ikävä kyllä näin AC fanina tuli se sitten kuitenkin ennakkotilattua...

Käyttäjän frozen kuva
frozen

tämä on syy miksi ei enää tule ostettua ubisoftin peliä uutena ja täydellä hintaa kun tietää varmasti että peli ei ole valmis ulos tullessa

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Did someone say bugisoft? :D

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Koko peliala on kohta yks iso UbiEa. Parempi lopettaa myöhään kun ei milloinkaan sano tomy maid ja muutti somaliaan

Käyttäjän Roinaa kuva
Roinaa

Kyllä en tämän lahkon pelejä osta ennen kuin parantavat tapansa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mahtava kuva. :D
Tulee tämä joskus hankittua, kuitenkin ihan kelpo peliksi haukuttu.

Käyttäjän KemistiOMG kuva
KemistiOMG

onko mitään tietoa onko ne PC vaatimukset kuinka tarkkoja kun jos oikein muistan niin melkosia myllyjä vaadittiin tämän pelin pelaamiseen, suunnitelmissa olisi kerran parin tuttavan kanssa hommata iha co-op mielessä mutta ne vaatimukset lähinnä hirvittää