Assassin's Creed Valhalla -ensitiedot julkaistiin trailerin, kuvien ja keräilyversioiden kera – loppuvuodesta nykylaitteille, PS5:lle ja Xbox Series X:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Valhalla -ensitiedot julkaistiin trailerin, kuvien ja keräilyversioiden kera – loppuvuodesta nykylaitteille, PS5:lle ja Xbox Series X:lle

30.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Assassin's Creed Valhalla

Eilen julkistetusta Assassin's Creed Valhallasta on lupailujen mukaisesti julkaistu tuore traileri. Kyseessä on neliminuuttinen fiilistelytraileri, jossa esitellään pelikuvan sijaan enemmänkin viikinkiseikkailun tarinaa, teemoja ja tunnelmaa. Nykyiselle ja seuraavalle sukupolvelle seilaavasta pelistä kuitenkin julkaistiin kasa kuvia sekä ensimmäiset yksityisohdat.

Roolipelilinjalla jatkavassa Assassin's Creed Valhallassa seikkaillaan 800-luvulla Eivor-nimisellä viikinkivalloittajalla, joka on ajautunut pois Norjasta sotimisen ja hupenevien resurssien myötä. Uudeksi suunnaksi hän on ottanut klaaneineen pimeän keskiajan hajaannuttaman Englannin, jossa vastassa ovat saksit sekä koko Englannin yksinvaltiutta hamuileva Wessexin kuningas Alfred Suuri. Tarinallisia konflikteja luonnollisesti on luvassa myös kotiolojen suunnalta.

Eivorista voi valita pelattavakseen joko mies- tai naispuolisen version. Hahmon hiukset, tatuoinnit, sotamaalaukset ja varusteet ovat muokattavissa, minkä lisäksi poliittisilla liittoumilla sekä taistelu- ja dialogipäätöksillä on vaikutuksia tapahtumien kulkuun. Viikinkitaustan myötä myös pelin taistelujärjestelmää on uusittu tukemaan kahden samanaikaisen aseen käyttöä, ja assassiinien perinteikäs piiloteräkin on kuvioissa.

Black Flag- ja Origins-osista tutun Ubisoft Montreal -tiimin vetämän pelin uusiin ominaisuuksiin lukeutuvat niin ryöstöretket, oman siirtokunnan kehittäminen kuin oman vaikutusvallan kasvattaminen, Ryöstöretkille voi komentaa laivueita haalimaan rikkauksia ja muita tarpeita, joita voi käyttää oman asutuksen rakentamisessa ja kehittämisessä.

Assassin's Creed Valhalla julkaistaan jouluksi PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle, Stadialle sekä pc:lle Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Pelistä on tavan mukaisesti luvassa myös useampi keräilyversio.

Gold Edition sisältää peruspelin ja kausipassin, Ultimate Edition lisää niiden päälle uniikkeja kustoimisointipaketteja, joilla voi muokata varusteita, asutusta ja laivoja. Ubisoftin oman kaupa kautta ostettava Collector's Edition pitää vuorostaan sisällään näiden lisäksi muun muassa Ubicollectibles-patsaan Eivorista, erillisen viikinkipatsaan, keräilykotelon, numeroidun aitoustodistuksen, litografiaa sekä soundtrackin.

Tarkemmat kuvat keräilyversioista, ensimmäiset pelikuvat sekä trailerin voit katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Vain 3 eri editionia kun Odysseyssä oli vähän toista :)

What is included in my edition of Assassin's Creed: Odyssey?
Standard Edition.
Digital Deluxe Edition.
Gold Edition.
Ultimate Edition (Digital)
Medusa Edition.
Spartan Edition.
Pantheon Edition.
UPLAY+ Edition.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

No tilaukseen sitten lähti CE sekä miespuolinen viikinki. Mä olen niin helppo saalis Ubille, että perheellisenä miehenä oikein hävettää.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Onneks ne taas puhuu englantia...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllähän tuota voisi taas AC-peliä pelailla. Takuuvarmaa viihdettä olleet varsinkin nämä kaksi viimeisintä.

Tässä alkaa samalla ensimmäistä kertaa jollain tapaa realisoitua uudet konsolit kun pitää miettiä että mille laitteelle tämän sitten ehkä ostaa.

Aiemmin olen ihan surutta pelaillut vanhemmalla sukupolvella niin kauan että sattuu joku tarjous tai hinnanalennus tulemaan, taikka joku todella must-peli, kuten Witcher 3 aiemmin, ennen kuin olen siirtynyt uusimpaan sukupolveen. Nyt on vähän sellainen fiilis että jos taaksepäinyhteensopivuus vain on nykyisille peleille, niin ei ole oikein syytä olla siirtymättä jo aiemmin. Pitäisi vain päättää että kumman ostaa ensin ja siihen pitää nähdä ensinnäkin ne molemmat laitteet ensin ja sitten testit ja muut.

Käyttäjän Yrmiö kuva
Yrmiö
Lainaus Bloodborne

Onneks ne taas puhuu englantia...

Ei sentäs Suomea.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Komento takaisin kun tästäkin 6 eri versiota tulossa myyntiin

https://www.ubisoft.com/en-us/game/assassins-creed/valhalla/buy

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Ensivaikutelma näyttää hyvältä. Pelkäsin vähän jo ettei tulisi paljoakaan uudistuksia, mutta siirtokunnat vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ilmeisesti jossain editonissa puhuttiin runeista, mitä lie mahtaa tehdä. Myös kevyt hahmon muokkaus on iso plussa. Gameplay kuvaa odotellessa ja varmasti on paljon muuta, mitä ei vielä kerrottu :)

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Hmm, tämä taitaa ollakkin seuraava AC Black Flag;n jälkeen ostettava ac-peli. Muut eivät oikeastaan ole kiinnostaneet, omistan AC-sarjasta vain :
Assassin's Creed ja Assassin's Creed II ja tietysti Assassin's Creed Black Flag. Tämä tuntuu sen verran mielenkiintoiselta joten harkitsen ostoa ja wain winukalle.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Eipä ollut vaikea arvata, kummalla puolella assassiinit ovat tässäkin sodassa. Tosin ennen hihaterän ilmaantumista en olisi edes osannut päätellä, minkä pelisarjan trailerista on kyse.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Kyllä kieltämättä rupesi vähän hypejalkaa vipattamaan, vaimokin on ensimmäistä kertaa vuosiin totaalisen innoissaan uudesta AC-pelistä. Toivottavasti riittää merkittävää sivutekemistä ja hiipparointia ei ole kokonaan unohdettu

Nostoja