Assassin's Creed Valhalla sai ilmaista lisäpelattavaa – tarkoituksena haastaa kokeneimmatkin pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Valhalla sai ilmaista lisäpelattavaa – tarkoituksena haastaa kokeneimmatkin pelaajat

20.04.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Assassin's Creed Valhalla sai ilmaista lisäpelattavaa – tarkoituksena haastaa kokeneimmatkin pelaajat

Assasin's Creed Valhallan viikinkiseikkailut ovat saaneet 1.5.1.-päivityksensä, joka on tuonut mukanaan myös uutta pelattavaa. Samalla peliä ja sen tähänastisia laajennuksia on paikkailtu lukuisin bugikorjauksin.

Päällimmäisimpänä tuore päivitys lisää peliin jo toisen tarinaakin sisältävän haastekokonaisuuden, joka kulkee nimellä Mastery Challenge: The Reckoning. Sen tarkoituksena on pistää kokeneempienkin Valhalla-veteraanien taistelu-, jousi- ja hiiviskelytaidot koetukselle, ja mukaan luvataan kolmea uutta pyhättöä. Haasteet huipentuvat pomotaisteluun, jossa kuvailun mukaan on hallittava taistelemisen kaikki eri osa-alueet.

Uusien haasteiden pariin päästään voimatasolla 221, kunhan emopelin Uninvited Guests -tehtäväkokonaisuus sekä edellisen haastepaketin tarinatehtävä ovat suoritettuna. Pelaamisen riemun lisäksi haasteiden läpäisystä irtoaa Valkyrie-haarniska sekä uusia aseita, tatuointeja ja koriste-esineitä Ravensthorpen kotikylää varten.

Haasteiden lisäksi Ravensthorpessa käynnistyy huomenna 21. huhtikuuta edellisvuodelta tuttu Ostara-sesonkitapahtuma, jonka pienimuotoisissa aktiviteeteissa kisaaminen palkitaan uusilla vain tapahtumasta saatavilla aseilla. Rajoitetun ajan käynnissä oleva erikoistapahtuma päättyy 12. toukokuuta.

Päivityksessä tehtyihin lukuisiin bugikorjauksiin voi tutustua tarkemmin lähdelinkistä.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja