Assassin's Creed vie pelaajat Venäjälle ja Intiaan alkuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed vie pelaajat Venäjälle ja Intiaan alkuvuodesta

8.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kolmesta osasta koostuva latauspelien sarja Assassin's Creed Chronicles on jatkumassa jälleen alkuvuodesta. Ubisoftin virallinen blogi on tiedottanut, että sarjan toinen osa Assassin's Creed Chronicles: India saavuttaa PlayStation 4:n, Xbox Onen ja pc:n 12. tammikuuta, kun taas Chronicles: Russian vuoro koittaa 9. helmikuuta.

Aiemmin tänä vuonna julkaistun Assassin's Creed Chronicles Chinan tapaan molemmat peleistä ovat sivulta kuvattuja salamurhajaseikkailuja, joita tähdittää oma sankarinsa tälle uniikissa ympäristössä ja ajanjaksossa. Indiassa pelaamaan päästään Assassin's Creed: Brahman -sarjakuvasta tutulla Arbaaz Mirilla, jonka on vuoden 1841 Intiassa puolustettava ystäviään ja löydettävä mysteerinen temppeliherrojen varastama assassiiniesine. Russia puolestaan sijoittuu 1900-luvun alun Venäjälle, jossa Assassin's Creed: The Fall -sarjakuvassa aiemmin esiintynyt Nikolai Orelov ajautuu tekemisiin prinsessa Anastasian kanssa.

Myös sekä Chronicles: India että Russia ovat maksamassa erikseen ostettuina kymmenen euroa kappaleelta. Ensi vuonna myyntiin tuodaan edellä mainituille alustoille ja Vitalle myös The Assassin's Creed Chronicles Trilogy Pack, josta kaikki kolme peliä voi napata haltuunsa 30 eurolla.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

China oli kyllä varsin hyvä peli. Tosin kun näitä nyt kolme tulee niin tässäkin saadaan AC-perinne käyntiin: toistetaan samaa niin paljon että maku menee. Toivotaan nyt kuitenkin että olisivat toisistaan tarpeeksi eroavaisia.

Nostoja