Assassin's Creed Xbox 360:lle ja pc:lle?! / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Xbox 360:lle ja pc:lle?!

4.07.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
28

PlayerOne line -lehti on kertonut Ubisoftin ilmoittaneen IDEF-messuilla Assassin's Creedin ilmestyvän Xbox 360:lle ja pc:lle. Peli oli ainakin vielä E3-messuilla esillä PlayStation 3 -yksinoikeuspelinä. Sen jälkeen huhut muiden konsolien versioista ovat vahvistuneet viikko viikolta. Ubisoft ei ole kuitenkaan tiedottanut asiasta vielä virallisesti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Surprising? Nay.

Ubisoft on tunnettu multiplattareistaan.

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

Ubisoft kuitenkin itse kieltää tämän vieläkin:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/7411005954

(vika viesti)

UK Community Manager: "Just reopened this to give an official response:

Ubisoft have confirmed no such thing. Assassin's Creed will come on PlayStation 3 and at this time, no other platform has been confirmed."

Eli samalla linjalla jatketaan. Ainoastaan PS3-versio on varmistettu. Xbox 360 -version todennäköisyys tosin lähentelee sataa prosenttia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ehkä huvittavin huhu tähän peliin liittyen on se, että pelin E3-versio olisi pyörinyt Xbox 360:lla. Laite, jolla peliä esiteltiin, oli ilmeisesti piilotettu verhon taakse.

Mutta samapa tuo. Peliin saattaa päteä samanlainen "yksinoikeus" kuin GTA-sarjaan PS2:lla.

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

"Ehkä huvittavin huhu tähän peliin liittyen on se, että pelin E3-versio olisi pyörinyt Xbox 360:lla. Laite, jolla peliä esiteltiin, oli ilmeisesti piilotettu verhon taakse."

Niinpä, varsinkin kun sitä jaksetaan toitottaa vielä sen jälkeenkin kun Ubisoft on varmistanut pelin pyörineen PC:llä, joka emuloi PS3:sta.

"Mutta samapa tuo. Peliin saattaa päteä samanlainen ”yksinoikeus” kuin GTA-sarjaan PS2:lla."

Luultavasti tämä "olemme ilmoittaneet PS3:lle, mutte emme muille konsoleille" lausunto johtuu siitä, että Ubisoft on vielä keskusteluissa Sonyn kanssa mahdollisesta täys- tai semi-yksinoikeudesta.

Käyttäjän Doinkki kuva
Doinkki

Ihan selkeä multiplattari. Tuskin pelissä on jotain sellaista, jota ei pystyttäisi XO:lla ja etenkin high end -PC:llä toteuttamaan.

Käyttäjän Survivor kuva
Survivor

Jos peli tulee XBOX360:lle, Playstation 3:lta alkaa loppumaan pelit minkä ansiosta kone pitäisi ostaa. Tai no onhan Pleikkari 3:lla vielä Metal Gear Solid ja Heavenly Sword. Hienoa kuitenkin olisi jos peli tulisi XBOX:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

nyt varmistui sekin asia että minkä seuraavan sukupolven konsolin hankin ja sen on: Xbox 360, koska sille tulee assassins cree, halo 3, forza 2, gta 4, gears of war, fable 2 ja ym. huippu pelejä...

Käyttäjän Damien kuva
Damien

Multiplattarit (=lue, kaikille suunniteltu, PC versiossa ohjaus kärsii ja tasainen fps puuttuu, x360 versio varmaan parhain ja PS3:sta ei oteta tehoja) on alan syöpä. Kerralla tehtäisiin kunnolla yhtä konetta varten ja sitten toista. Tälläiset asiat pätee esim. Oblivionissa. x360 omistajat maksaa kaikesta minkä PC-pelaajat saavat, mutta sitten pitää investoida kunnon hi-end vehkeisiin että pelin saa näyttää karkilta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan odotettavissa Playstation 3:sen floppausmahdollisuuden vuoksi.

Käyttäjän Kokiri kuva
Kokiri

Assasin greed ois hyvä jos se tulis pceelle :>
Varmaanki ps3men myydyin sitte ku pleikka ilmestyy.
Toi peli kiinnostaa.