Assetto Corsa Competizione päästää konsolisuharit tien päälle kesäkuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Assetto Corsa Competizione päästää konsolisuharit tien päälle kesäkuussa

11.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Assetto Corsa Competizione, Assetto Corsa, ajopeli, konsolit, 505 Games, Kunos Simulazioni, julkaisupäivä, 26. kesäkuuta

Ajopelisarja Assetto Corsa jatkaa kesällä tuoreemmissa merkeissä myös konsolipuolella. Pc:llä jo aiemmin nähty Assetto Corsa Competizione on päivätty nimittäin Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle kesäkuun 23. päiväksi.

Jakeluun se saadaan niin fyysisenä kuin digitaalisena pakettina. Ennakkotilaajille luvataan kaupan päälle Intercontinental GT Pack -lisäsisältöä, johon mukaan mahtuu neljä lisärataa sekä joukko uusia kuskeja ja autokuoseja.

Suunnitelmia kehittäjä Kunos Simulazionilla on myös muulle lisäsisällölle. Kesällä pc-versio saa reilulla kymmenellä GT4-autolla kyllästetyn GT4 Packin, jonka konsoliversion omistajat voivat hankkia syksyllä. Talvella kaikki alustat saavat samaan aikaan vielä British Packin, jolla mukaan tuodaan kolme brittiläistä lisärataa. 

Pc-versiota odottaa huhtikuussa vielä päivityskin. Sillä ehostetaan Competizionen käyttöliittymää ja algoritmeja sekä lisätään uusia valintavaihtoja moninpelipalvelimia koskien. Kuskeja ja autoja päästään myös personoimaan enemmän.

Lähde: 505 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.