Asterixin kotikonnut kutsuvat Total War: Rome II:n uudessa kampanjassa / Uutiset / pelaaja.fi

Asterixin kotikonnut kutsuvat Total War: Rome II:n uudessa kampanjassa

2.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Vasta viime syyskuussa kauppoihin pöllähtänyt Total War: Rome II on saamassa tänä vuonna vielä uuden mittavahkon kampanjapaketin. Caesar in Gaul -niminen lisäsisältö tuodaan peliin joulukuun 12. päivä 15 euron hintaisena tuotoksena.

Tuore Rome II:n sisältö keskittyy uuteen kampanjaan, jossa Gallian sota nähdään pääosasssa astetta yksityiskohtaisemmassa muodossa. Kampanja tapahtuu 18 provinssiin jakautuvalla Gallian kartalla, jossa yksi pelaajan vuoro vastaa pelissä noin kahden viikon ajanjaksoa. Näin ollen vuodenajoillakin on oma merkityksensä sodassa. Kampanjan puolivälin paikkeilla mukaan saadaan lisäksi myös eräänlaisia lisähaasteita, jotka vaihtelevat sen mukaan, minkälaista kansakuntaa pelaajat ohjastavat.

Caesar in Gaulin myötä pelattavaksi Rome II:ssa saadaan kolme uutta osapuolta: nervit, boijit ja galatialaiset. Myös luonnollisesti uusia yksiköitä tullaan näkemään ja laajeneepa samalla historiallisten taistelujen tarjonta Alesian piiritystä jäljittelevällä kokonaisuudella.

Pelaaja-lehden arvostelun Total War: Rome II:sta löytää tämän linkin takaa.

Lähde: Creative Assembly

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Taidan kuitenkin odotella että lisäri tulee alennukseen. Peruspeliäkään en ole paljoa pelannut sen bugien takia ja odotan että "Radious Mod" korjaa pelin lukuisat ongelmat.

Käyttäjän morotti123 kuva
morotti123
Lainaus käyttäjältä Portable

Peruspeliäkään en ole paljoa pelannut sen bugien takia ja odotan että "Radious Mod" korjaa pelin lukuisat ongelmat.

Nykyiset päivitykset ovat jo enimmäkseen korjanneet suurimmat bugit, FPS dropit sun muut. Replay systeemi on kyllä edelleen erittäin buginen eikä varmaan tulla korjaamaankaa.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä morotti123

Lainaus käyttäjältä PortablePeruspeliäkään en ole paljoa pelannut sen bugien takia ja odotan että "Radious Mod" korjaa pelin lukuisat ongelmat.
Nykyiset päivitykset ovat jo enimmäkseen korjanneet suurimmat bugit, FPS dropit sun muut. Replay systeemi on kyllä edelleen erittäin buginen eikä varmaan tulla korjaamaankaa.

Tiedän että edistystä tapahtuu, mutta odotan silti, kunnes päivitysrumba on valmis.

Nostoja