Astetta erikoisempi jalkapallopelisarja jatkuu Euroopassa pian

Jalkapalloa ja japanilaista roolipelaamista yhdistävä Inazuma Eleven jatkuu Euroopassa jo vajaan kuukauden päästä. Pelistä ilmestyy myös Pokémon-sarjan tapaan kaksi toisistaan hieman poikkeavaa versiota.

23.2.2012 11:50

Inazuma Eleven -sarja palaa pian vanhalle mantereelle. Euroopan Nintendo paljasti pelisarjan jatkuvan DS:llä 16. maaliskuuta. Kehityksestä on tuttuun tapaan vastannut Professor Laytoneista ja viimeisimmistä Dragon Questeista tunnettu Level 5.

Inazuma Eleven 2 on ensimmäisen osan tapaan erikoinen jalkapallon sekä japanilaisen roolipelin yhdistelmä. Pelissä tärkeässä roolissa on erityisesti oman potkupallojoukkueensa rakentaminen sekä tietysti sen treenaaminen, jonka suomista heldelmistä nautitaan vastaavasti taktisissa ja ylilyödyissä otteluissa. Myöskään erikoisia juonikuvioita ei olla unohdettu.

Ensimmäisestä osasta poiketaan kuitenkin erityisesti siinä, että jatko-osa nähdään Pokémon-pelien tyyliin kahden eri version muodossa. Nimillä Firestorm sekä Blizzard kulkevat versiot seuraavat molemmat samaa juonikaarta, mutta sisältävät toisiinsa nähden myös uniikkeja joukkueita ja pelaajia.

Japanissa pelisarja on yltänyt taskukonsoleilla aina jo kolmanteen osaan asti. Inazuma Elevenia on nähty kyseisellä maaperällä myös Wiillä.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa