Astral Chainin näyttävästä toiminnasta julkaistiin runsaasti uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Astral Chainin näyttävästä toiminnasta julkaistiin runsaasti uutta pelikuvaa

29.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4
Astral Chain PlatinumGames

PlatinumGames on julkaissut reilun yhdeksän minuutin edestä uutta toiminnallista pelikuvaa studion tulevasta Astral Chainista.

Video käynnistyy lyhyellä tarinaosuudella, jonka jälkeen se sukeltaa suoraan pelin toimintaan. Taistelu pohjautuu pelaajan hahmoon linkattuun Legion-haarniskaan, jonka voi kutsua mukaan taisteluun apuun. Käskytettävä haarniska auttaa muun muassa vetämään vastustajien tulen itseensä sekä toteuttamaan voimakkaita yhteishyökkäyksiä.

Erilaisia haarniskoja on yhteensä viisi, kuten suden muodon ottava Beast sekä valtavalla jousipyssyllä varustettu Arrow. Näiden välillä voi vaihtaa vapaasti lennosta, minkä lisäksi niitä voi hyödyntää myös taisteluiden ulkopuolella.

Astral Chain julkaistaan Nintendo Switchille 31. elokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Aissaa täähän näyttää hyvältä. Taistelu näytti oikeasti toimivalta ja mielenkiintoiselta. Kunhan nyt hoitavat muuten tuntuman jne kuntoon.
Hitto. Suunnitelmat taisi muuttua samantien. Tästä kun sai juuri tekosyyn ostaa NS ennen Bayonetta 3:a. Saisivat vaan tuoda sen uuden mallin Astral Chainin julkaisuun mennessä. Hyvällä säkällä voisi tullakkin. Jenkeissä kun se kai tulee elokuun aikana, joten ehkä Euroopassakin...

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

Eka kerta Directissa -> ostoon!(?)
E3 treehousessa -> ei sittenkää ostoon
Tää video -> ...vaaaaaiko sittenki ostoon?

Pitkästä aikaa peli jolta kaipais demon.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Taistelu vaikutti oikein selkeältä ja ei ollut onneksi sellaista liian överiksi vedettyä mitä Bayonetassa, vaikka siinäkin sen pystyi pelatessa kyllä hallitsemaan.

Lupaavalta vaikuttaa ja tykkään pelin tyylistä muutenkin. Platinumin pelit ovat aina niin rehellisen videopelimäisiä.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Kiintoisa tuore twisti perusmättöön nuo Legionit. Harmittelenpa vielä kerran että vain Switchille tulee. "Liikaa" konsoleita jo muutenkin taloudessa :P