Astu laivaan / Uutiset / pelaaja.fi

Astu laivaan

25.04.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
0

Alun alkujaan ensimmäisen Half-Lifen päälle rakennettu The Ship -modi julkaistaan piakkoin kokonaisena pelinä, uuden Source-moottorin liikuttamana.

1930-luvun höyrylaivoille sijoittuvassa pelissä metsästetään toisia matkustajia. Sen voi voittaa joko tappamalla kohteen tai keräämällä eniten rahaa. Aseina toimivat laivalta löytyvät kättä pidemmät. Pelialueina toimivista laivoista löytyy salareittejä, erikoisaseita ja ansoja.

Mindscapen julkaisemassa pelissä on myös Sims-tyylisiä elementtejä: pelihahmo tarvitsee unta sekä ruokaa ja se voi seurustella toisten matkustajien kanssa. Sitä voi pelata verkossa ja sen ulkopuolella, jolloin tekoäly simuloi muita pelaajia.

Kaiken kaikkiaan tämä pc-murhapeli vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta tapaukselta. Pelkästään sen ulkoasu on mukavaa vaihtelua übermachoille sinkosankareille ja yksinäisille kostajille.

Skotlantilaisen Outerlight-kehittäjäryhmän kädenjälkeä esitellään enemmän E3-messuilla. Sitä, jaellaanko peliä myös Valven Steam-palvelun kautta, ei vielä tiedetä.

Lisätietoa osoitteessa www.theshiponline.com.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.