Asus esitteli OLED-näytöllä varustetun Xbox- ja pc-ohjaimen

Tällainen on Asus ROG Raikiri Pro.

9.1.2023 09:01

Laitevalmistaja Asus on esitellyt uuden Xbox-ohjainmallin.

Virallisesta Xbox-lisenssiä kantava Raikiri Pro -ohjain on osa yhtiön Republic of Gamers -mallistoa. Ohjaimen vetonaula on sisäänrakennettu 1,3 tuuman OLED-näyttö, jota pelaajat voivat käyttää esimerkiksi ohjaimen lataustason seuraamiseen tai laitteen kustomointiin kuvilla tai animaatioilla.

ROG Raikiri Pro on yhdistettävissä Xbox-konsoleihin USB-C -johdolla. Pc-tietokoneeseen ohjaimen voi kytkeä lisäksi langattomasti Bluetooth-yhteyttä tai 2,4GHz-radiotaajutta käyttäen. Laitteen kerrotaan tarjoavan myös korkean äänenlaadun sisäänrakennetun ESS DACin sekä 3,5 mm -kuulokeliitännän kautta.

Peruspainikkeiden ohella ohjain sisältää säädettävät liipasinpainikkeet sekä neljä takaosassa sijaitsevaa lisäpainiketta. Takapainikkeet voi ohjelmoida toimimaan haluamallaan tavalla Asusin Armoury Crate -ohjelmiston avulla.

ROG Raikiri Prolle ei ole vielä annettu hintaa. Ohjaimesta paljastettiin myös ilman OLED-näyttöä ja langattomia yhteyksiä ilmestyvä Raikiri-malli. Kummankaan ohjaimen julkaisulle ei ole tarkkaa päivää, mutta ohjainten kerrotaan ilmestyvän kuluvan vuosineljänneksen aikana.

Lähde: Asus

Lisää luettavaa