Atari-klassikot Missile Command ja Centipede saapuvat virallisesti valkokankaille... jostain ihmeen syystä / Uutiset / pelaaja.fi

Atari-klassikot Missile Command ja Centipede saapuvat virallisesti valkokankaille... jostain ihmeen syystä

13.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

80-luvun peliklassikoiden joukkoon lukeutuvat Atari-nimikkeet Missile Command ja Centipede ovat saamassa omat elokuvasovituksensa. Elokuvasivusto Deadline tietää kertoa, että Atari on hanketta varten ryhtynyt yhteistyöhön elokuvastudio Emmett/Furla/Oasis Filmsin kanssa, joka hoitaa parhaillaan myös Martin Scorsesen uuden Silence-elokuvan jälkituotantoa.

Centipede ja Missile Command ovat osa Atarin vertaansa vailla olevaa ja rikasta suosittujen pelien kirjastoa, emmekä malta odottaa näiden elokuvien hahmottumista, Atarin nykyinen toimitusjohtaja Fred Chesnais kertoi.

Sekä Missile Command and Centipede ovat varsin erikoisia valintoja elokuviksi, sillä molemmat pelit tunnetaan ensisijaisesti yksipuolisesta pelattavuudestaan ja käytännössä olemattomasta tarinastaan. Missile Commandissa pelaajien tarkoituksena on ollut suojella kuutta kaupunkia niitä uhkaavilta ohjuksilta, kun taas Centipedessa nimensä mukaisesti pelaajia uhkaa verenhimoinen tuhatjalkainen.

Emmett/Furla/Oasis Films on perustellut hankkeeseen ryhtymistä sillä, että peleistä on tähän asti nauttinut useat eri sukupolvet ympäri maailmaa. Epäselvää edelleen vain on, että minkälaisia elokuvia niistä on lopulta tarkoitus saada.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Wat? kaikkee sitä..

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No jos laivanupotuksesta tehtiin leffa niin miksipä nämäkään ihmetyttäisi. En ole katsonut tuota upotusleffaa kyllä ja tuskin uskon sellaista hetkeä tulevankaan, että jaksaisi aikaa siihen uhrata.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Aatelkaa kuinka paljon porukkaa ja palavereita tämmösten tuotosten aikaansaamiseksi on! :D