Atomic Heart on uutuusräiskintä Venäjältä – ja sen tuore traileri on valmis mykistämään katsojansa / Uutiset / pelaaja.fi

Atomic Heart on uutuusräiskintä Venäjältä – ja sen tuore traileri on valmis mykistämään katsojansa

8.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vuosi sitten kaikessa hiljaisuudessaan paljastunut räiskintäpeli Atomic Heart on saanut uuden trailerin, joka saattaa hyvinkin siirtää pelin viimein paremmin ihmisten tietoisuuteen.

Moskovalaisen Mundfishin kehittämä peli tarjoilee heti videon alusta alkaen yksityskohtaista silmäkarkkia, josta ei puutu unenomaisuutta ja kolkkoa Neuvostoliittoon sijoitettua scifiä. Pelikuvaakin näyttäisi vilahtavan siellä täällä maalaillen Atomic Heartista kovin BioShockin ja uuden Preyn tyylistä seikkailua.

Mundfishin pyrkimyksenä on ollut saada Atomic Heart ulos tänä vuonna. Peli on kehitteillä pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Mundfish

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fightinglove kuva
Fightinglove

Hyvältähän tuo näyttää. Tulee lähinnä Dead Island fiboja itselle, hankintaan menee!

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vaikutteet FPS-RPG-pelien historialliselta ajalta näkyvät vahvana.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Näyttipä kyllä aika pirun hienolta!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Bioshock ja Prey vaikuttajina jo nosti mielenkiintoa ja trailerista tuli vielä mieleen Nier: Automata, joten menee todellakin seurantaan tämä tapaus! Todella mukavan virkistävän oloinen teos ja juuri sopivan häiritsevän näköistä menoa!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Bioshock ja prey on täyttä paskaa, mutta tämä kyllä näytti erittäin kivalta. Menee kyllä harkintaan ja ehkäpä hankintaan kunhan näkee pelikuvaa vähän enempi.

Nostoja