Aurinko paistaa ja fysiikan lait särkyvät – Apex Legends: Season 7 näyttäytyy uusin videoin / Uutiset / pelaaja.fi

Aurinko paistaa ja fysiikan lait särkyvät – Apex Legends: Season 7 näyttäytyy uusin videoin

30.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Apex Legends, Ascencion, Respawn Entertainment, Season 7, sisältökausi, Battle Royale

Ensi viikolla 4. päivä marraskuuta olisi aika räiskiä taas uudistetuissa Apex Legends -tunnelmissa. Pelin seitsemäs sisältökausi nimeltään Ascension saa nimittäin tuolloin julkaisunsa, ja näin viikonlopun kunniaksi sen anti on käynyt aina vain selvemmäksi kahdella tuoreella trailerilla.

Videoista ensimmäisellä tarjotaan tyylitelty silmäys sekä uuden Olympus-kartan aurinkoisiin maisemiin, tuoreeseen Triton-ajoneuvoon että uuden Horizon-hahmon kykyihin. Pätkistä toinen tarjoaa vastaavasti aina vain konkreettisemman näytteen kaikista edellä mainituista asioita ja kiusottelee lisäksi niin tuoreen taistelupassin annista kuin uudesta joukkuepohjaisesta Club-yhteisöjärjestelmöstä.

Horizon-hahmon taustoihin voi tutustua tarkemmin varhaisemmalla videolla.

Uusi kausi tarkoittaa Apex Legendsin saapumista myös Steamiin. Mikäli peliä on pelannut aiemmin Originin kautta, voi räiskimistä jatkaa myös uudella alustalla siitä mihin aiemmin jäi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse hahmo ja sen kyvyt ei niin innosta - painovoimahommeli on turhan paljon samanlainen kuin Octanen hyppypadi - mutta ajoneuvo ja uusi kartta vaikuttavat todella mielenkiintoisilta! Hahmoltakin toki tuo musta aukko -kyky vaikuttaa ihan hauskalta.

Nostoja