Auta kiivilintuja postitoimiston kädettömässä ahdingossa – KeyWe saapuu myös konsoleille tänä kesänä / Uutiset / pelaaja.fi

Auta kiivilintuja postitoimiston kädettömässä ahdingossa – KeyWe saapuu myös konsoleille tänä kesänä

18.02.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
KeyWe

Stonewheat & Sonsin yhteistyöpeli KeyWe julkaistaan pc:n lisäksi konsoleilla vielä tänä kesänä.

KeyWe on kaikinpuolin värikäs peli kahdesta kiivilinnusta, jotka työskentelevät oikukkaassa postitoimistossa. Tarkoituksena on lyöttäytyä yhteen ystävän kanssa kirjoittamaan sähkeitä ja postittelemaan kiireellisiä viestejä sekä paketteja. Päämääränä on pitää postinkulku sujuvana.

KeyWen konsolijulkaisusta ilmoittava traileri luo silmäyksen kiivilintujen haastaviin työoloihin. Jeff ja Debra tekevät parhaansa johtaakseen postitoimistoa pienen pienillä vartaloillaan. Lisähaastetta tuovat postia satunnaisesti vaivaavat hiekka- ja ukkosmyrskyt, tulvat, strutsit sekä jättimäiset ötökät.

– Ilman käsiä auttamassa heitä, heidän on hypättävä, läpsytettävä, nokittava ja paiskottava tiensä interaktiivisen vipujen, kellojen ja painikkeiden maiseman läpi saadakseen viestit toimitettua ajoissa, kehittäjät kuvailevat.

KeyWe julkaistaan kesällä 2021 pc:llä Steamin kautta, ja se tulee saataville myös PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille sekä Switchille.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.