Autoilukeskeinen Notmycar saapuu haastamaan PlayerUnknown’s Battlegroundsia / Uutiset / pelaaja.fi

Autoilukeskeinen Notmycar saapuu haastamaan PlayerUnknown’s Battlegroundsia

3.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Notmycar on paljastunut pc:llä uudeksi kilpailijaksi Battle Royale -tyyppisten pelien markkinoille. Periaatteessa peliä kehittävä NMC Studios on supissut siitä vähitellen jo viime syksystä asti, mutta kunnollista pelikuvaa siitä saatiin viime yönä sen parissa työskentelevän Dan Hammillin verkkolähetyksessä.

Battle Royale -genreä Notmycar lähestyy varsin häpeilemättä hyvin PlayerUnknown's Battlegroundsin tyyliin. Pelissä joukko pelaajia heitetään aluksi laskuvarjon varassa autiolle saarelle, josta olisi tarkoitus selvitä hengissä sieltä löytyvien varusteiden avulla. Jatkuva painostus liikkeellä pysymiseen on myös olemassa, sillä pelialuetta rajataan jatkuvasti tasaisin väliajoin.

Nimen mukaisesti Notmycarissa taistelua ei käydä kuitenkaan ihmishahmoilla, vaan ajoneuvoilla. Jo ennakkoon peliä onkin rinnastettu Battlegroundsin lisäksi myös Twisted Metaliin, vaikkakaan sen aseet eivät tunnu olevan aivan yhtä lennokkaita.

Kirjoitushetkellä NMC Studios hakee testaajia pelin esi-alphaa varten. Mukaan voi ilmoittua Notmycarin kotisivuilla.

Edellä mainitun Notmycaria esittelevän verkkolähetyksen tallenteen voi katsastaa klikkaamalla tästä.. Varsinainen esittely alkaa ajankohdasta 3:16

Lähde: Notmycar (Twitter)

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja