Autopelisarja Forza palaa kaahaamaan avoimeen maailmaan / Uutiset / pelaaja.fi

Autopelisarja Forza palaa kaahaamaan avoimeen maailmaan

2.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Microsoft on julkaisemassa tänä vuonna jälleen yhden uuden osan Forza-autopelisarjaansa. Tällä kertaa pelaamaan päästään Forza Horizon 2:ta, joka on kehitteillä sekä Xbox Onelle että myös Xbox 360:lle.

Horizon 2:n kehityksestä vastaa pääasiallisesti alkuperäisen Horizon-pelin tehnyt Playground Games, joskin Forza-sarjan luonut Turn 10 tarjoaa jälleen myös hieman apujaan. Ensimmäisestä pelistä poiketen uutukainen sijoittuu Coloradon osavaltion sijaan nyt Etelä-Eurooppaan, jossa kaahailemaan päästään sadoilla autoilla vaihtelevien säätilojen keskellä.

Forza 5:stä tuttu oikeiden pelaajien ajotyylejä jäljittelevä Drivatar-tekoälyjärjestelmä tekee Horizon 2:ssa myös paluun.

Käsiksi Forza Horizon 2:een ollaan tarkalleen ottaen pääsemässä tulevan syksyn aikoihin.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruby kuva
Ruby

Alkuperäinen Horizon on kyllä yksi kaikkien aikojen parhaista arcade-tyylisistä kaahailuista. Odotan innolla mitä tuleman pitää.

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk

Ohhoh, tästä tulee ensimmäinen peli pitkään aikaan mikä tulee ostettua 360:selle. Ei löydy Horizonin tasoista kaahailua PeeCeeltä valitettavasti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvin vähän tulee pelailtua autopelejä mutta Forza Horizonin tulin ostaneeksi alesta. Demoa joskus aiemmin olin kokeillut ja todennut ihan mainioksi mutta vasta varsinaisen pelin oston jälkeen tajusin kuinka hyvä peli olikaan. Sitä aiempi kaahailu oli Need For Speed ProStreet, eli harvassa on meikäläisen autoilut. Ei mitkään Gran Turismot ja Forzat (ne simulaattorimaisemmat) pahemmin kiinnosta. Silti tuli heitettyä suurin osa ajoavuista pois tuossa Horizonissa, mitä nyt loppupään ajoissa parissa kyrsi kuminauha sen verran että oli pakko vähän helpottaa.

Käyttäjän NicolasPS3 kuva
NicolasPS3

Alkuperäinen Horizon on kyllä omasta mielestäni yksi parhaimmista xbox auto peleistä koskaan ja olin valmis ostamaan ihan XONEn pelkästään Horizon 2 takia, mutta jos tuo Horizon 2 julkaistaan myös 360lle niin taitaa tuon uuden Xboxin hankita jäädä myöhempään. Tosin jos konsoliväliset erot ovat merkittävän suuria niin voihan sen XONEn siltikin hankkia vieläkin kun hinta tippui mukavat 100€.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä voisi kiinnostaa jos sattuisi saamaan Xbonen jostain edukkaasti, täyteen hintaan pitää löytyä muutakin kuin tämä ja KI.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Playground Games tekee pelin Xbox One version ja toinen studio porttaa pelin takaisin päin X360:lle.
http://tinyurl.com/kdl6d9x

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Rupesi kovasti tekemään mieli ykkösboksin hankinta kun kuulin tästä. En rupa tuhnuttelemaan 360 versiolla.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Kyllähän Forza Horizon sai ilmeisesti aikanaan hyvän vastaanoton, itseltä se onnistui jotenkin jäämään välistä. Kyllähän sen Xbonen voisi laittaa, jos tämän ja Forza 5:n lisäksi ilmestyy jotain muita kiinnostavia yksinoikeuksia :)

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä on kyllä kova. En ehtinyt ensimmäistä Horizonia ostaa, ennenkuin boxi leipoi kiinni, mutta demo on omalla kohdallani varmasti yksi konsolin pelatuimmista. Taas yksi syy lisää hommaa uusi X360

Käyttäjän OhYeah kuva
OhYeah
Lainaus käyttäjältä Ruby

Alkuperäinen Horizon on kyllä yksi kaikkien aikojen parhaista arcade-tyylisistä kaahailuista. Odotan innolla mitä tuleman pitää.

Totta. Pakko-ostos.

Nostoja