Pelisuunnittelija Cliff Bleszinski jättää Epic Gamesin. Yhtiö ilmoitti asiasta itse keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja kertoi miehen siirtyvän uransa ”seuraavaan vaiheeseen”.

– Cliffin kanssa työskentelemäni kymmenen vuoden aikana hänen intohimonsa luoda laadukkaimpia mahdollisia videopelejä on ollut horjumaton, Epic Games -pomo Michael Capps ylisti pelitalon kotisivuilla. 

– Olemme kiitollisia hänen tekemästään kovasta työstä ja sitoudumme edelleen tekemään faneistamme iloisia ja nostamaan rimaa kaikessa mitä teemme Epicilla.

Toistaiseksi Bleszinskin tulevaisuudensuunnitelmista ei ole annettu tarkkaa tietoa. Mies antaa kuitenkin ymmärtää, ettei jatko ole välttämättä yhtä peleihin painottunut kuin ennen.

– Olen tehnyt tätä teini-ikäisestä asti ja viimevuotisen sapattivapaani ulkopuolella olen ollut liikkeessä koko ajan. Kasvoin kirjaimellisesti tällä alalla, kuten Mike tykkää sanoa, ja nyt kun olen täysikasvuinen, on kovasti kaivatun tauon paikka, Bleszinki taustoitti Epicin kotisivuilla.

Cliffy B -lempinimelläkin tunnettu kehittäjä ehti vaikuttaa Epicin riveissä noin 20 vuotta. Pelitalossa hän työskenteli muun muassa sellaisten pelisarjojen parissa kuin Gears of War, Unreal Tournament sekä Jazz Jackrabbit.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa