Avaruuden kauhuja ja sekopäistä räiskintää – tässä huhtikuun Games with Gold -lahjapelit

Huhtikuun Games with Gold -lahjapelien tarjonta on paljastanut. Luvassa olisi tällä kertaa niin vähän vanhempaa avaruuskauhua kuin myös Insomniac Gamesin värikäs Xbox-yksinoikeus.

26.3.2016 11:59

Huhtikuu lähestyy vauhdilla ja sen myötä Microsoft on paljastanut seuraavat Games with Gold -lahjapelit.

Heti huhtikuun käynnistyessä Xbox Liven kultajäsenet voivat ilman lisäveloitusta laittaa Xbox One -tarjonnan osalta lataukseen The Wolf Among Usin kaikki viisi episodia, jotka ovat saatavilla koko huhtikuun ajan. 16. huhtikuuta saataville saapuu myös Sunset Overdrive, jota on mahdollista imutella kovalevylleen aina toukokuun puoliväliin asti.

Xbox 360 -tarjonnan osalta huhtikuun käynnistyminen tuo vuorostaan välittömästi tarjolle ensimmäisen Dead Spacen. Pelin lataaminen on mahdollista aina huhtikuun 15. päivän loppuun asti, minkä jälkeen huhtikuun loppupuoliskolla lataukseen voi laitella vielä myös Saints Row IV:n.

Vielä kirjoitushetkellä Games with Gold -ohjelman voimin Xbox Liven kultajäsenet voivat latailla haltuunsa sekä Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentin, Lords of the Fallenin sekä myös ensimmäisen Borderlandsin. Tuttuun tapaan ohjelman kautta saatavia Xbox 360 -pelejä on mahdollista pelata sekä Xbox 360:llä että myös Xbox Onella.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa