Avaruuden kauhuja ja sekopäistä räiskintää – tässä huhtikuun Games with Gold -lahjapelit / Uutiset / pelaaja.fi

Avaruuden kauhuja ja sekopäistä räiskintää – tässä huhtikuun Games with Gold -lahjapelit

24.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Huhtikuu lähestyy vauhdilla ja sen myötä Microsoft on paljastanut seuraavat Games with Gold -lahjapelit.

Heti huhtikuun käynnistyessä Xbox Liven kultajäsenet voivat ilman lisäveloitusta laittaa Xbox One -tarjonnan osalta lataukseen The Wolf Among Usin kaikki viisi episodia, jotka ovat saatavilla koko huhtikuun ajan. 16. huhtikuuta saataville saapuu myös Sunset Overdrive, jota on mahdollista imutella kovalevylleen aina toukokuun puoliväliin asti.

Xbox 360 -tarjonnan osalta huhtikuun käynnistyminen tuo vuorostaan välittömästi tarjolle ensimmäisen Dead Spacen. Pelin lataaminen on mahdollista aina huhtikuun 15. päivän loppuun asti, minkä jälkeen huhtikuun loppupuoliskolla lataukseen voi laitella vielä myös Saints Row IV:n.

Vielä kirjoitushetkellä Games with Gold -ohjelman voimin Xbox Liven kultajäsenet voivat latailla haltuunsa sekä Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentin, Lords of the Fallenin sekä myös ensimmäisen Borderlandsin. Tuttuun tapaan ohjelman kautta saatavia Xbox 360 -pelejä on mahdollista pelata sekä Xbox 360:llä että myös Xbox Onella.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Hyviä nimikkeitä kaikki.

Käyttäjän Core kuva
Core

No jopas, tuleepa Sunset Overdrive yllättävän aikaisin GWG:iin. Ehdottomasti pelaamisen arvoinen peli. Itse ostin levyllä kun tuli, pelasin läpi ja vähän päälle ja myin sitten pois, mutta ihan tervetullut lisä takaisin valikoimaan!

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

No nyt saadaan hyvät kultapelit! Tyylikäs Wolf Among Us on mielestäni Telltalesin paras saavutus Walking Deadin molempien kausien ohella ja löytyy itseltäni Xbox 360 -versiona, mutta saanpahan hyvän tekosyyn kokea seikkailun uudestaan. Sunset Overdriven jo omistan, mutta sen kokemattomille luvassa on parahultaisen hulvaton kokemus. Melkein olen kateellinen niille, jotka pääsevät ensimmäistä kertaa molempien edellä mainittujen pelien pariin!

360 -puolella ei tosin ole varaa samanlaiseen hehkutukseen. Saints Row IV kelpaa ilmaispelinä. Sarjan kakkososa oli ehdottomasti paras ja sen jälkeen on menty alamäkeä. Kolmonen oli vielä OK, mutta nelonen kyllä sellaista kuraa ainakin PS3:lla, että jäi täysin kesken. Mutta kuten sanottua, ilmaisena menee. Aina hupaisaa kokeilla, millaisen hahmon saa nysvättyä kasaan, sillä pelin hahmonluonti on aika asiallista. Dead Spacea pelasin aikoinaan demona, ei sytyttänyt, mutta kohta onkin hyvä tilaisuus kokeilla uudestaan. Uudet pelit tuntuvat tätä nykyä niin avuttomilta, että vanhat maistuvat entistä paremmilta. Siinäpä Dead Spacen sauma!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itselläni vielä kaapissa avaamaton Sunset Overdrive kun One ollut vasta 4 päivää talossa ja pelin ostin Dead Rising 3:n kanssa joskus yli vuosi sitten jostain tarjouksista. No, levyversioista pidän joka tapauksessa enemmän, joten eipä tuo "turhasta" maksaminen sen kummemmin harmita.

Oli muuten aiemmin Onelle tosiaan tuo Lords of the Fallen ja nyt Sunset Overdrive. Sony tarjoaa varmaan taas jotain indietä. Eipä siinä, itse pidän indiestä(kin) ja mieluummin ostan itseä kiinnostavat retail-pelit levyllä. Enemmän minua ärsyttää nimenomaan kun tarjotaan retail-pelejä, jotka järjestään vanhempaa kamaa, joka on nähty jo ajat sitten. Esimerkiksi tuo Borderlands ja paljon muitakin MS:n tarjonnasta.

Tämän takia Sonyn indie-tarjonta palvelee minua paremmin: siellä on enemmän tutkimatonta korpea tarvottavaksi, joten isompi mahdollisuus saada pelejä, joita ei vielä ole pelannut/ostanut. Ymmärrän kuitenkin miksi joitain ärsyttää kun ei saa "oikeita" pelejä Sonylta. Ja toisaalta taas en ymmärrä: miksei niitä "oikeita" pelejä voi ostaa itse ja pitää vain odotella että "ilmaiseksi" saa?

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä zappah

Itselläni vielä kaapissa avaamaton Sunset Overdrive kun One ollut vasta 4 päivää talossa ja pelin ostin Dead Rising 3:n kanssa joskus yli vuosi sitten jostain tarjouksista. No, levyversioista pidän joka tapauksessa enemmän, joten eipä tuo "turhasta" maksaminen sen kummemmin harmita.

Oli muuten aiemmin Onelle tosiaan tuo Lords of the Fallen ja nyt Sunset Overdrive. Sony tarjoaa varmaan taas jotain indietä. Eipä siinä, itse pidän indiestä(kin) ja mieluummin ostan itseä kiinnostavat retail-pelit levyllä. Enemmän minua ärsyttää nimenomaan kun tarjotaan retail-pelejä, jotka järjestään vanhempaa kamaa, joka on nähty jo ajat sitten. Esimerkiksi tuo Borderlands ja paljon muitakin MS:n tarjonnasta. Tämän takia Sonyn indie-tarjonta palvelee minua paremmin: siellä on enemmän tutkimatonta korpea tarvottavaksi, joten isompi mahdollisuus saada pelejä, joita ei vielä ole pelannut/ostanut.

Mulle taas vähän toisin päin. Suuri osa tähänastisesta Onen omistamisestani tapahtui köyhänä opiskelijana ja kaikkia näitä retail pelejä ei oo tullut hankittua rahan ja ajanpuutteen vuoksi, joten ilmaiseksi ne kelpaa. Ikinä tosin ei oo niin isoa pulaa pelattavasta että jaksaisin yhtäkään indiepeliä bootata. Oon kaikki kyllä lunastanut mitä Onelle on ikinä GWG:ssä ollut, mutta tosiaan kaikki mikä menee ikäänku indieksi on kyllä jäänyt vaille ensimmäistäkään käynnistystä.

Käyttäjän LIONHEAD kuva
LIONHEAD

vois tuon deadspace ottaa uudestaan pelattavaksi.mutta muut joutaa roskikseen...

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Ensimmäinen kuukausi, kun tulee kaikki hommattua. Wolf ja Sunset uutena, vaikka pidemmän aikaa ollu harkinnan alla. Dead Space aivan loistava, Saints Row luultavasti täyttä paskaa (3 ainakin oli), mutta hommataan kun halvalla saa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Aikas loistavat pelit.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Core

No jopas, tuleepa Sunset Overdrive yllättävän aikaisin GWG:iin. Ehdottomasti pelaamisen arvoinen peli. Itse ostin levyllä kun tuli, pelasin läpi ja vähän päälle ja myin sitten pois, mutta ihan tervetullut lisä takaisin valikoimaan!

Johtuneeko siitä, että peli on myynyt todella heikosti ja alle odotusten. Saihan se hyvät arvostelut, itsekin pidin, mutta siitä oli jo julkaisun aikoihin puhetta, että myynnit olivat heikot. Ne tuskin ovat parantuneet ajan kuluessa, että sama kai se oli jo laittaa "ilmaiseksi" jakoon, kun ei myy muutenkaan.