Avaruus-MMO EVE Online on kohta jo 15-vuotias – uusi ilmaislaajennus paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Avaruus-MMO EVE Online on kohta jo 15-vuotias – uusi ilmaislaajennus paljastui

13.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Massiivimoninpeli EVE Onlinen laajentuminen jatkuu taas ilmaiseksi toukokuun 29. päivä. Pian jo 15 vuotta vanhan avaruusseikkailun uudeksi lisäosaksi on paljastunut Into the Abyss, jonka kantavia voimia ovat uudet satunnaisesti rakentuvat Abyssal Deadspace -alueet.

Missä tahansa New Edenin kolkassa saavutettavissa olevat Abyssal Deadspacet on rakennettu eräänlaisiksi taisteluhaasteiksi. Niissä pelaajille yritetään tarjota aina joukko arvaamattomia yhteenottoja muutamissa erilaisissa olosuhteissa, joista on mahdollista napata palkintoja hengissä pysymisestä ja riskien ottamisesta.

Keskeinen vihollinen Abyssal Deadspace -alueiden sisuksissa on uusi osapuoli Triglavian Collective. Muiden pelaajien uhka on kuitenkin sekin olemassa uusien haasteiden yhteydessä, sillä Abyssal Deadspacea tutkivat seikkailijat jättävät aina jälkeensä paluuaukon, joka on muun EVE-kansan kytättävissä.

Alta katsastaa voi muutamia kehittäjä CCP Gamesin Twitterin kautta jakamia kuvia. Ohessa on lisäksi EVE Onlinen 15-vuotisen taipaleen kunniaksi julkaisu yleinen juhlavideo.

Lähde: CCP Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.