Avaruusmatkasimulaattori Mars Horizonin betaan voi nyt liittyä mukaan – testaus alkaa huhtikuun lopussa / Uutiset / pelaaja.fi

Avaruusmatkasimulaattori Mars Horizonin betaan voi nyt liittyä mukaan – testaus alkaa huhtikuun lopussa

29.03.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Mars Horizon

Englantilaisstudio Auroch Digitalin avaruusmatkasimulaattori Mars Horizonin betatestiin voi nyt ilmoittautua mukaan. Varsinainen testausvaihe alkaa 27. huhtikuuta. 

Mars Horizon on Euroopan avaruusjärjestö ESAn kanssa yhteistyössä kehitetty simulaattori, jossa pelaaja oman avaruusjärjestönsä johdossa yrittää viedä ihmiskunnan Marsiin. Pelissä voi rakentaa oman tukikohtansa, suunnitella ja kasata raketteja ja tehdä erilaisia tehtäviä ympäri aurinkokuntaamme. 

Betassa pelaaja ei pääse Marsiin asti. Peliä pääsee kokeilemaan noin kahdeksan tunnin verran, missä ajassa kuun pitäisi olla silti saavutettavissa. Koko pelin 36 päätehtävästä saatavilla on 14 ja vapaaehtoisia tehtäviä voi tehdä noin 30. 

Pelata voi joko ESAn, NASAn tai nimeämättömän venäläisen avaruusjärjestön puikoissa. Astronauttejansa voi palkkaamisen ja pihalle potkimisen lisäksi nimetä uudelleen. Luvassa on myös juonenkäänteitä, jotka joko edistävät pelaajan tavotteita tai aiheuttavat ongelmia. 

Betaan voi liittyä Auroch Digitalin kotisivulla. Mars Horizon julkaistaan vielä vuoden 2020 aikana PlayStation 4;lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle, mutta vain pc-pelaajat voivat olla mukana betatestissä. 

Lähde: Auroch Digital

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja