Avaruussimu Elite Dangerous sai yllättäen aloittelijaystävällisemmän kevytversion / Uutiset / pelaaja.fi

Avaruussimu Elite Dangerous sai yllättäen aloittelijaystävällisemmän kevytversion

17.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Brittiläiskehittäjä Frontier Developments on julkaissut pc:lle yllättäen uuden yksinkertaistetun version avaruuslentelypeli Elite Dangerousista. Elite Dangerous Arenaksi kutsuttu uutukainen koostuu pelkästään pääpelin CQC-tilasta, mikä tekee siitä käytännössä siis pikaisiin avaruusyhteenottoihin keskittyvän moninpelikokemuksen.

Frontier myy Elite Dangerous Arenaa 6,75 euron hintaan ja sen on tarkoitus olla täysin yhteensopiva Elite Dangerousin muista versioista löytyvän CQC-pelitilan kanssa. Jos siis Arenan ostanut pelaaja haluaa kamppailla esimerkiksi alkuperäisen Elite Dangerousin omistavaa pelaajaa vastaan, pitäisi sen luonnistua vaivatta. Arenan ostajat ovat vapaita osallistumaan myös Frontierin CQC-turnaukseen, jossa palkintoja tyrkyllä olisi sellaiset 100 000 dollaria.

Frontier myös lupaa, että mikäli Elite Dangerous Arenan kautta sattuu kiinnostumaan itse Elite Dangerous -pääpelistä, on heillä mahdollisuus ostaa kaiken kattavan Elite Dangerous: Deluxe Editionin 6, 75 euroa tavanomaista halvemmalla. Arena onkin yhtiölle selvästi hanke yrittää houkutella uusia pelaajia Eliten pariin.

Lähde: Frontier Developments

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Dumbing down... Ei puutu, kun yks nappi! Awesome things happen -nappi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

Dumbing down... Ei puutu, kun yks nappi! Awesome things happen -nappi.

Miten tuo muka tyhmentämisestä menee jos myydään joku pelitila erikseen? Tuskin ne pääpelinkään omistajat tuota osuutta pelatessaan muuta tekevät, joten mikä on ongelma?

Mikäli tarkoitus on vain kritisoida yleistä pelien tyhmistämistä, niin ehkäpä parempiakin esimerkkejä löytyisi. Ei tarvitsisi tehdä kärpäsestä härkästä.

Nostoja