Avaruustrilleri The Invincible paljastui Puolan uumenista – tässä ensimmäiset retrofuturistiset kuvat

The Witcher- ja Dying Light -konkarit työstävät tyylikkäältä vaikuttavaa scifijännäriä.

16.9.2020 13:05

Tuore puolalainen pelitalo Starward Industries on paljastanut debyyttipelikseen avaruusjännäri The Invinciblen. Peli perustuu osittain puolalaiskirjailija Stainslaw Leminin Voittamaton-romaaniin ja tekee tuloaan Steamiin, PS5:lle ja uuden sukupolven Xboxeilla vuoden 2021 aikana.

Ensimmäisestä persoonasta kuvatu trilleri sijoittuu retrofuturistiseen maailmaan, jossa pelaaja löytää itsensä selviytymästä vihamieliseltä planeelta tiedemiehen roolissa. Suoraviivaisen kerronnan sijaan kokemuksesta luvataan ennen kaikkea epälineaarista pelaajan muodostamien suhteiden, valintojen ja vakuuttelutaitojen määritellessä tarinan kulkua.

Traileria The Invinciblesta ei ole toistaiseksi vielä olemassa, musta ohesta katsastaa voi joukon Steamin kautta julkaistuja kuvia sekä ääniraitanäytteen.

Starward Industriesin kerrotaan koostuvan muun muassa The Witcher 3:n, Cyberpunk 2077:n, Dead Islandin, Dying Lightin ja Call of Juarezin kaltaisten pelien parissa työskennelleistä kehittäjistä. Tarkoituksena tiimillä ei ole luoda silti seuraavaa suurpeliä, vaan tarjoitella  korkealaatuisia mutta samalla myös pienempiä pelikokemuksia.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa