Avoimen maailman extreme-urheilupeli Steep sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Avoimen maailman extreme-urheilupeli Steep sai julkaisupäivän

19.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ubisoftin E3-messujen yllätyksiin lukeutunut Steep on saanut julkaisupäivän. Extreme-urheilua avoimissa vuoristomaisemissa tarjoilevaa peliä päästään pelaamaan samoihin aikoihin PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä, kun se tuodaan kauppohin 2. joulukuuta.

Varmistuksen julkaisupäivälle Ubisoft antoi Gamescom-messuilla paljastetussa uudessa Steep-trailerissa. Pelin julkistustrailerin tapaan video antaa varsin yleismääräistä kuvaa pelin aktiviteettitarjonnasta, joskin tällä kertaa hieman tarttuvamman musiikin rytmittämänä.

Kehitteillä Steep on ollut pääasiallisesti Ubisoftin Ranskassa sijaitseva Annecy-studiossa. Samainen studio on avustanut myös esimerkiksi The Divisionin ja Ghost Recon: Wildlandsin kehityksessä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Minua kiinnostaa eniten se miten tähän on mahdutettu se perinteinen ubi kaava. Sadat collectiblet, varusteiden parantaminen jne. Näköjään kiikareilla tiirailemalla voi avata uusia drop zoneja.

No toivotaan, että peli osottautuu hyväksi. Näitä kun ei todellakaan ole liikaa,

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Joulupelattavaa siis. Toivottavasti tämä ei floppaa. Ihan liian vähn tämän tyyppisiä pelejä, varsinkin AAA osastolla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Alustavasti: ei ei ei. Mirror's Edgeen lyötiin vapaa maailma ja ei se oikein toimi. Useimmiten kun tuo tehdään, tulee niistä kentistä - tai mitä peli käyttääkin - jotenkin hengettömiä siihen verrattuna, että siellä olisi tarkemmin värkättyjä kenttiä tai ratoja, joissa edetä.

No, toisaalta porukka tuntuu jaksavan jotain GTA Onlineakin pelaavan, joten kai tämäkin yleisönsä löytää. Itselleni nuo ovat aina jotenkin sieluttomia maailmoja ja tehtävien ulkopuolella ei noissa maailmoissa juuri jaksa muuten vain hengailla - mitä tämä peli trailerien perusteella tuntuu olevan: laskemista vapaassa maailmassa, jossa itse tehdään radat tai lasketaan muiden ratoja. Tämän vuoksi tuolla on vapaa maailma, jossa on useita ihan ok reittejä mutta ei mitään, mikä välttämättä jäisi kauheasti mieleen, toisin kuin mitä voisi olla, jos olisi ratoja, jotka on ajatuksella tehty.

Nostoja