Avoimen maailman kauneutta – näe uutta pelikuvaa Final Fantasy XV:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Avoimen maailman kauneutta – näe uutta pelikuvaa Final Fantasy XV:stä

1.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Kuumeisesti Final Fantasy XV:tä odottavat voinevat hengittää taas hetken rauhassa, sillä pelistä on julkaistu uusi satsi videokuvaa. Square Enixin japanilaisen osaston suorasta verkkolähetyksestä peräisin olevaa materiaalia on tarjolla nyt myös peräti pariakin eri sorttia.

Ohesta löytyvistä videoista ensimmäinen käy läpi Final Fantasy XV:n viimeisimmissä pelidemoissa nähtyä suurta pelialuetta. Pätkässä ei siis varsinaisesti taistella ollenkaan, vaan sen sijaan esittelijät lähinnä vain surraavat ympäriinsä näyttäen erityisesti alueen monimuotoisuutta sekä pelin vuorokausirytmiä.

Toinen videoista vuorostaan pohjautuu hieman enemmän pelin teknologisempaan puoleen. Mikäli Luminous Studio -pelimoottorilla käytettävät efektit ja hahmomallit esimerkiksi siis kiinnostavat, voi videota olla hyvä vilkaista.

Ohessa myös Square Enixin verkkolähetys kokonaisuudessaan, mikäli japani vain taipuu. Mukana lähetyksessä on myös hieman Final Fantasy: Type-0 HD:ta käsittelevää materiaalia.

Lähde: All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Ei mennytkään taas kauaa että saataisiin viimein open world FF.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Voip tokkiinsa. Komia se on, ei siitä pääse mihkään.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Hyvältä näyttää melkein TES:Oblivionin tasoa mutta ei ihan..

Käyttäjän jani kuva
jani

Tämä peli tulee olemaan epämääräinen sillisalaatti. Näyttäkää sitä taistelusysteemiä joka pitäisi ohjaajan mukaan olla yhden napin mättäystä. Nätillä grafiikalla ei pitkälle pötkitä.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Odotukset on kyllä tämän pelin kohdalla korkealla, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Square-enix näyttää panostaneen vähän muuallekin kuin välinäytöksiin. Ei pysty käsittämään miksi FF10, 12, 13 eivät sisältäneet edes maailmankarttaa vaan sen sijaan homma hoidettiin olemattomilla node/lista härpäkkeillä joka vei maailmojen tutkimisesta käytännössä kaiken innon pois.

Nähtävästi nyt ollaan menty onneksi aivan päinvastaiseen suuntaan, toivottavasti toimii myös käytännössä.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Toivotaan vaan, ettei tämä peli ole pohjimmiltaan vain "mene tuonne ja tule sitten takaisin, kun olet tappanut 10 rottaa" -pelimekaniikkaan pohjautuva itseään toistava geneerinen rpg niin kuin monet openworld pelit tuppaavat olemaan. Ja että pelissä ei ole omaa taisteluun avautuvaa tilaa huolestuttaa koska peli voi muuttua melko tylsäksi nopeasti ilman mitään vaihtelua tavalliseen juoksenteluun.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kyllä odotan tätä paljon. Pelottaa hieman millainen tulee, mutta kyllä noitten graffojen takia voi jo näin FF fanina ostaa.