Avoimen maailman kyberkungfuseikkailu Biomutant paljastui – tässä söötin siisti traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Avoimen maailman kyberkungfuseikkailu Biomutant paljastui – tässä söötin siisti traileri

22.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

THQ Nordic tunnetaan tavastaan haalia vanhojen pelisarjojen oikeuksia itselleen, mutta uusille nimikkeillekin se on välillä valmis antamaan mahdollisuuden. Yhdeksi tällaiseksi on paljastanut nyt Biomutant, jota työstää Just Cause -sarjan taidesuunnasta vastanneen Stefan Ljungqvistin uusi studio Experiment 101.

Pörröisen eläinsankarin tähdittämä Biomutant on jälleen yksi PlayStation 4.lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkaa tekevä avoimen maailman toimintaseikkailu. Mielenkiintoa se pyrkii herättämään pelaajissa laajoilta vaikuttavilla hahmonmuokkausideoiltaan, jotka eivät keskity vain päähenkilön varustuksen säätämiseen. Sankarin geneettistä rakennetta voi nimittäin myös muokata, mikä mahdollistaa tämän kykyjen ja ulkomuodon muuttamisen.

Personaallisuuttakin Biomutantilta pitäisi löytyä jossain määrin. Eläinhahmojen lisäksi sen maailmassa vilisee viittauksia erilaisiin kungfuteemoihin, kuten viisaisiin mestareihin, jotka voivat auttaa sankaria monipuolistamaan taistelutaitojaan.

Biomutant on tarkoitus julkaista ensi vuonna. Sen ensimmäisen trailerin voi katsoa alta, kun muutamia ruutukaappauksia löytää uutiskuvan yhteydessä toimivasta kuvagalleriasta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Todella kiinnostava. :)

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Inspired by Rocket Raccoon. Kiitos ettei dubsteppia ole mailla halmeilla trailerissa, mutta ei tästä vielä kovin hyvää kuvaa pelistä saa, ehkä joulukuussa voisivat näyttää jonkinlaista pelikuvaa.

Käyttäjän bumdle123 kuva
bumdle123

Jos geneettinen rakenne ja väri vaikuttaa suoraviivaisesti kykyihin niin tällehän tulee heti hiukan uudelleen peluu arvoa.