Avoimen maailman kyberkungfuseikkailu Biomutant paljastui – tässä söötin siisti traileri

Entiset Just Cause -kehittäjät työstävät yhdessä THQ Nordicin kanssa varsin lupaabalta kuulostavaa Biomutantia.

22.8.2017 18:00

THQ Nordic tunnetaan tavastaan haalia vanhojen pelisarjojen oikeuksia itselleen, mutta uusille nimikkeillekin se on välillä valmis antamaan mahdollisuuden. Yhdeksi tällaiseksi on paljastanut nyt Biomutant, jota työstää Just Cause -sarjan taidesuunnasta vastanneen Stefan Ljungqvistin uusi studio Experiment 101.

Pörröisen eläinsankarin tähdittämä Biomutant on jälleen yksi PlayStation 4.lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkaa tekevä avoimen maailman toimintaseikkailu. Mielenkiintoa se pyrkii herättämään pelaajissa laajoilta vaikuttavilla hahmonmuokkausideoiltaan, jotka eivät keskity vain päähenkilön varustuksen säätämiseen. Sankarin geneettistä rakennetta voi nimittäin myös muokata, mikä mahdollistaa tämän kykyjen ja ulkomuodon muuttamisen.

Personaallisuuttakin Biomutantilta pitäisi löytyä jossain määrin. Eläinhahmojen lisäksi sen maailmassa vilisee viittauksia erilaisiin kungfuteemoihin, kuten viisaisiin mestareihin, jotka voivat auttaa sankaria monipuolistamaan taistelutaitojaan.

Biomutant on tarkoitus julkaista ensi vuonna. Sen ensimmäisen trailerin voi katsoa alta, kun muutamia ruutukaappauksia löytää uutiskuvan yhteydessä toimivasta kuvagalleriasta.

Lisää luettavaa