Avoimen maailman Pokémon-seikkailu Pokémon Legends: Arceus paljastui – Diamond- ja Pearl-uusioversiot myös tulossa

Uusioversiot saapuvat tänä vuonna, Legends-suurseikkailu ensi vuonna.

26.2.2021 16:10

Pokémon Company on julkistanut kaksin kappalein tuoreita taskuhirviöseikkailuja Switch-yleisön iloksi.

Projekteista huomattavin on Pokémon-pääsarjaan tehneen Game Freakin uusi peli Pokémon Legends: Arceus, joka on pelisarjaa aina vain enemmän avoimempaan maailmaan vievä seikkailu. Peli sijoittuu Nintendo DS:n Diamond– ja Pearl-peleistä tutulle Sinnoh-alueelle, mutta päästää tämän päivän sijaan historiallisempaan aikaan taskuhirviöiden maailmassa. Tarjolla on yhä vuoropohjaisia taisteluja, mutta ensimmäisen pelikuvan perusteella pelimaailmassa remuaminen on saamassa myös aina vain enemmän huomiota. Maailma ylipäätänsä näyttää saumattomammalta ja dynaamisemmalta kuin koskaan aiemmin sarjassa.

Pokémon Legends: Arceus on kehitetty halusta tarjota uusilla toiminta- ja roolipelielemeteillä valettu kokemus, joka kulkee tuttuja puitteita pidemmällä kunnioittaen silti samalla vanhojen Pokémon-nimikkeiden ydinpelattavuutta, Pokémon Companyn lehdistötiedotteessa kuvaillaan.

Pokémon Legends: Arceus on määrä julkaista Switchille alkuvuodesta 2022.

Myöhemmin tänä vuonna odottaa sopii vuorostaan uusioversioita pian 15 vuotta vanhoista Diamond– ja Pearl-seikkailuista. Pelit palaavat teoksilla  Brilliant Diamond ja Shining Pearl, joista luvataan tuoreemman teknologian ja ominaisuuksien varassa tehtyjä uskollisia uudelleensovituksia vanhoista peleistä. Uusioversiot on luonut Pokémon Homen tehnyt yhtiö Ilca, joskin alkuperäisten teosten ohjaaja Junichi Masuda on mukana hankkeessa toisena ohjaajana.

Pokémon Brilliant Diamond ja Shining Pearl on määrä julkaista loppuvuodesta. Pelit esiteltiin osana tuoretta Pokémon Present -lähetystä, joka toi mukanaan myös tuoretta pelikuvaa huhtikuisesta New Pokémon Snapista.

Lisää luettavaa