Avoin Amerikka kasvaa ja vakautuu – uusi The Crew -päivitys tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Avoin Amerikka kasvaa ja vakautuu – uusi The Crew -päivitys tulossa

8.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Uusi kepeä satsi ilmaista lisäsisältöä on matkaamassa The Crew'n suuntaan. Tulevana torstaina Ubisoft on julkaisemassa peliinsä uuden päivityksen, joka erilaisten korjausten ohella tuo peliin tuoreen moninpelitilan ja neljä uutta faction-tehtävää.

Tuoreessa moninpelitilassa pelaajat pääsevät ajamaan kilpaa olosuhteissa, joissa kisaajia karsitaan pois aina siihen asti, kunnes voittaja on selvillä. Uutta tilaa päästään pelaamaan kymmenen sitä varten suunnitellun radan voimin.

Mitä tulee itse päivitykseen kuuluviin korjauksiin, on tulossa muun muassa parannuksia niin pelin statistiikkojen kuin myös tekoälyn ja ruudunpäivityksen toimintaan. Listan kaikista tulevista korjauksista löytää The Crew'n kotisivuilta.

Seuraavan maksullisen lisäsisältöpakettinsa The Crew on saamassa vielä helmikuun tienoilla. Speed Car Packiksi kutsuttu setti lisää peliin kourallisen verran uusia urheiluautoja.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Supermanni500 kuva
Supermanni500

Noniin! Jos tän jaksais taas ottaa kotelosta pois

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Korjaakohan tää päivitys mm. sen että saan viimeinkin käyttöön erikoisversion Minin sekä ennakkotilausautot?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Päivitys ei varmaan korjaa itse kehnoa peliä. Tietysti jos kuminauha AI ja tankkipollarit on poistettu niin vois jotain uutta peli-iloa löytyä.