Back to the Future täyttää 30 vuotta – palaa tulevaisuuteen PS4:llä ja Xboxeilla / Uutiset / pelaaja.fi

Back to the Future täyttää 30 vuotta – palaa tulevaisuuteen PS4:llä ja Xboxeilla

29.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Paluu tulevaisuuteen -elokuvasarjan täyttäessä pian jo 30 vuotta on Telltale Games julkaisemassa uuden version viiden vuoden takaisesta Back to the Future -seikkailupelistään. 16. lokakuuta Eurooppaan saadaan sekä fyysisesti että digitaalisesti Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition, jota päästään pelaamaan sekä PlayStation 4:llä, Xbox Onella että myös Xbox 360:llä.

Pelin alkuperäisiin versioihin nähden 30th Anniversary Edition sisältää uutta ääninäyttelyä Biff Tannen -hahmon alkuperäiseltä näyttelijältä Tom Wilsonilta ja tarjoaa nähtäväksi joukon uusia Paluu tulevaisuuteen aiheisia haastatteluja. PlayStation 4:llä ja Xbox Onella pelin tekstuureita on laitettu lisäksi uusiksi konsolien parempia tehoja vastaamaan.

Tähän mennessä Back to the Future. The Gamea on päästy pelaamaan pc:llä, Wiillä, PlayStation 3:lla ja iOS:llä. Pelin tapahtumat käynnistyvät puoli vuotta Paluu tulevaisuuteen III -elokuvan jälkeen kertoen tarinansa Telltalelle tyypillisesti viiteen episodiin jaettuna.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

itse en tykänny tästä pelistä sitten yhtään kun yritin jokusen kertaa pelata niin ei vaan pystyny kun oli niin tylsä

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Mitä itse pc:llä tätä pelasin, niin on kyllä tylsintä Telltalea, mitä pelannut. Riitti ensimmäinen episodi itselleni.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Luulin jo, että tälle tulee jatkoa.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Jaa, itse pelasin aikoinaan läpi ja oli ihan ok tapaus. Tässä nyt sentään oli jotain aivopähkinää toisin kun noissa nykyisissä telltalen peleissä.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Tämä ja Tales of monkey island tuo mieleen vanhat hyvät point and click seikkailupelit. Näissä sai oikeasti käyttää päätään. Toista maata taas ovat nuo kaikki uudemmat Telltalen pelit, vaikka hyviä nekin ovat. Toivoisin kuitenkin että Telltale tekisi pelejään edelleen samalla tavalla kuin Monkey islandin ja Back to the futuren kohdalla.

Nostoja