Larian Studios on paljastanut pitävänsä suunnitelmat avoimena hiljattain julkistetun Baldur’s Gate 3:n konsolikäännösten suhteen.

Tarkalleen ottaen studion perustaja ja toimitusjohtaja Swen Vincke kertoi tuoreessa haastattelussa, ettei hän sulje pois vaihtoehtoa tuoda peliä aikanaan Nintendo Switchille. Tämä viittaisi myös siihen, etteivät muutkaan konsoliversiot jää suunnitelmien ulkopuolelle.

– En rehellisesti sanoen tiedä [käännetäänkö BG3 Switchille]. En tiedä, miltä seuraavat Switchit näyttävät. Nykyiselle mallille käännös voi olla ongelmallinen. BG3:lle on tehty melko paljon päivityksiä, joten käännös olisi erittäin, erittäin hankalaa. Mutta toisaalta ei saa koskaan sanoa ei koskaan. Ei sitä tiedä. Ehkä keksimme jonkinlaisen taikatempun ja saamme sen toimimaan, Vincke vastaa.

Baldur’s Gate 3:a tuskin nähdään Switchillä ainakaan heti julkaisussa. Vaikka Nintendon konsolin tehot tuovat omat haasteensa, käännös ei olisi enää niin suuri yllätys kuin aikaisemmin, kun konsolille on tuotu omat käännökset muun muassa Doomista sekä ensi kuussa The Witcher 3:sta.

Konsolikäännösten puolesta puhuu yleisesti Vincke aiemmat kommentit, joiden mukaan Larian Studios ei ole kiinnostunut ”osallistumaan yksinoikeuspeleihin”. Kommentti liittyi tuolloin tosin Google Stadian mahdolliseen yksinoikeuteen Baldur’s Gate 3:sta.

Baldur’s Gate 3 on julkistettu pc:lle ja Google Stadialle.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa