Baldur's Gate: Dark Alliance -sarja saa henkisen seuraajan 15 vuoden jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Baldur's Gate: Dark Alliance -sarja saa henkisen seuraajan 15 vuoden jälkeen

13.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Baldur's Gate: Dark Alliance, Dark Alliance, Wizards of the Coast, Tuque Games

PlayStation 2 -aikakaudelta tutun Baldur's Gate: Dark Alliance -sarjan henki elää taas ensi vuonna. Ubisoft-veteraaneista muun muassa koostuva Tuque Games ja Wizards of the Coast paljastivat The Game Awards -tapahtumassa toimintaroolipeli Dark Alliancen, jonka on myönnetty olevan epäsuora seuraaja yli vuosikymmenen vanhalle Dungeons & Dragons -konsolimätölle.

The Game Awardsin yhteydessä Dark Alliancesta julkaistiin vasta varsin epämääräinen traileri, mutta hieman enemmän siitä on valottunut Eurogamerille annetussa lyhyessä haastattelussa. Sen perusteella tulossa ei olisi niinkään enää lintuperspektiivistä kuvattua toimintaan, vaan hahmojen takaa tapahtuvaa mättöä. Yhteistyötä ei ole kuitenkaan unohdettu, vaan pelaamaan päästään maksimissaan neljän pelaajan porukoissa niin netissä kuin paikallisesti.

Tutut hahmot Drizzt Do'Urden, Catti-Brie, Wulfgar ja Bruenor tekevät pelin myötä paluun- Tapahtumanapaikkana toimii tällä kertaa tosin Icewind Dale.

Alustoja Dark Alliancelle ei ole vielä virallisesti vahvistettu. Näillä näkymin peliä kelpaisi odottaa ulos ensi syksyn tienoilla.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Holy shit miten karsea biisi valinta trailerilla. Anyway, tuli mätettyä ykköstä ja kakkosta useita kymmeniä tunteja serkun kanssa, voi niitä aikoja. Tämä tekele ei säväyttänyt kyllä yhtään, vaikka tuli myös Drizztn ja kumppaneiden seikkailuista luettua useampi opus teininä. Pitää kuitenkin seurata, voisinhan tuo neljän hyvän kaverin kanssa olla ihan mukavaa viihdettä.

Nostoja