PlayStation 2 -aikakaudelta tutun Baldur’s Gate: Dark Alliance -sarjan henki elää taas ensi vuonna. Ubisoft-veteraaneista muun muassa koostuva Tuque Games ja Wizards of the Coast paljastivat The Game Awards -tapahtumassa toimintaroolipeli Dark Alliancen, jonka on myönnetty olevan epäsuora seuraaja yli vuosikymmenen vanhalle Dungeons & Dragons -konsolimätölle.

The Game Awardsin yhteydessä Dark Alliancesta julkaistiin vasta varsin epämääräinen traileri, mutta hieman enemmän siitä on valottunut Eurogamerille annetussa lyhyessä haastattelussa. Sen perusteella tulossa ei olisi niinkään enää lintuperspektiivistä kuvattua toimintaan, vaan hahmojen takaa tapahtuvaa mättöä. Yhteistyötä ei ole kuitenkaan unohdettu, vaan pelaamaan päästään maksimissaan neljän pelaajan porukoissa niin netissä kuin paikallisesti.

Tutut hahmot Drizzt Do’Urden, Catti-Brie, Wulfgar ja Bruenor tekevät pelin myötä paluun- Tapahtumanapaikkana toimii tällä kertaa tosin Icewind Dale.

Alustoja Dark Alliancelle ei ole vielä virallisesti vahvistettu. Näillä näkymin peliä kelpaisi odottaa ulos ensi syksyn tienoilla.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa